Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Maailman tehokkain raketti yrittää laukaista tänään iltapäivällä

   SpaceX:n Starship räjähtää klo 14:00 BST / 15:00 CEST.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Elon Muskin ilmailu- ja avaruustekniikan yritys SpaceX pyrkii tekemään historiaa tänään iltapäivällä, kun yhtiö pyrkii laukaisemaan kaikkien aikojen tehokkaimman raketin muutamassa tunnissa. Tämän raketin, joka tunnetaan nimellä Starship, sanotaan olevan noin 120 metriä korkea ja sen työntövoima on lähes kaksinkertainen verrattuna mihinkään muuhun rakettiin historiassa.

   Laukaisu pidetään 17. huhtikuuta klo 14:00 BST / 15:00 CEST, ja se valmistuu Boca Chicassa Texasissa, ja sen tarkoituksena on nähdä raketin räjähtävän ja suorittaa yksi maapallon kiertorata ennen paluuta planeetan pinnalle.

   Koska tämä on raketin neitsytmatka, jonkinlaisen epäonnistumisen mahdollisuudet ovat suuret, ja SpaceX: n toimitusjohtaja Musk on tehnyt tämän selväksi twiitissä, jossa todetaan yksinkertaisesti: "Menestys ehkä, jännitys taattu."

   Tämä on mainos:

   Musk syventyi tähän myös tarkemmin äskettäisessä Twitter Spaces -keskustelussa, jossa hän lisäsi: "Jos laukaisemme, pitäisin voittona kaikkea, mikä ei johda itse laukaisualustan tuhoutumiseen."

   Koska laukaisu on asetettu aikaisin iltapäivällä, muista virittää täällä nähdäksesi laukaisun suorana.

   Maailman tehokkain raketti yrittää laukaista tänään iltapäivällä
   SpaceX
   Tämä on mainos:


   Ladataan seuraavaa sisältöä