Suomi
Gamereactor
uutiset
Minecraft

Maailman eniten myyty peli on nyt 15-vuotias

Minecraft pitää isot juhlat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Minecraft on myynyt yli 300 miljoonaa kappaletta, ja on sen ansiosta se kaikkien aikojen myydyin peli. Lukemassa ei edes ole mukana sellaisia pelejä kuin Minecraft: Dungeon, Minecraft: Story Mode ja Minecraft Legends. Joidenkin mukaan Tetris olisi se kaikkien aikojen myydyin peli 425 miljoonalla kappaleella, mutta tähän lukuun on laskettu mukaan kaikki mahdolliset versiot Tetriksestä.

Minecraftilla on yli 172 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Julkaisu tehtiin alun perin vuonna 2009, ja alle 50 minuutissa maailmalle ilmaantui ensimmäinen kuvakaappaus. Kyseessä oli yhden laatikon kokoinen leveä silta. Ja loppu on niin sanotusti historiaa.

Menneen 15 vuoden aikana on tapahtunut paljon, ja melkein 10 vuotta sitten Minecraft siirtyi Xboxin talliin. Mojang Studios ja Xbox juhlivat menneitä vuosia 15.-29. toukokuuta oikein railakkaasti.

Kahden viikon aikana saapuu yksi uusi ilmainen esine joka päivä pelin Character Creatoriin puhumattakaan tarjouksista, yllätyksistä ja päivittäisistä erikoisuuksista. Hienoa olisi, jos tämä kaikki kulminoituisi johonkin oikein mahtavaan 29. toukokuuta 2024.

Minecraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä