Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Luminosity hankki toisen Overwatch-joukkueen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

E-urheiluorganisaatio Luminosity on ilmoittanut hankkineensa siipiensä suojaan toisen Overwatch-joukkueen nimeltä Bird Noises. Uusi joukkue on nimeltään LG Evil ja siinä pelaavat Jacob "Jake" Lyon, Matthew "Voll" Wallace, Connor "Avast" Prince, Robert "rob420" Garcia, Matthew "super" DeLisi ja Rasheeq "train" Rahman. Jo valmiiksi hankittu joukkue nimetään uudestaan LG Loyaliksi.

Vuonna 2015 Bird Noises nousi tietoisuuteen Team Fortress 2 -joukkueena, ja Overwatchin julkaisun jälkeen he siirtyivät pelaamaan Blizzardin pyssyttelyä.

Tsekkaa alta Luminosityn tervetulovideo.

HQ
Overwatch
Photo: Luminosity Gaming

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä