Suomi
Gamereactor
uutiset

Lumikkitähti huutaa kriitikoille: "Lopeta merkitsemiseni turhiin keskusteluihin"

Rachel Zegler on saanut tarpeekseen henkilöistä, jotka saavat vatsanväänteitä hänen roolistaan ​​Disneyn prinsessana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kyseessä oli iso päätös, kun Rachel Zegler valittiin näyttelemään Lumikkia päärooliin Disneyn klassikkoelokuvan uudessa versiossa. Kuten Halle Baileyn tapauksessa, elokuvassa Pieni merenneito, osa faneista piti valitettavasti hänen kolumbialaista taustaansa sopimattomana hahmolle, ja verkkokeskustelut ovat olleet ajoittain erittäin kiihkeitä. Mutta monet ovat myös tulleet puolustamaan näyttelijää peittäen negatiivisuuden, josta Zegler on nyt kiitellyt ihmisiä twiitissään. Samalla hän on pyytänyt ihmisiä "lopettamaan tägäämästä häntä "merkityksettömiin keskusteluihin"". Rachel Zegler on yksinkertaisesti saanut tarpeekseen, ja se on ymmärrettävää.

"Extremely appreciative of the love I feel from those defending me online, but please don't tag me in the nonsensical discourse about my casting."

"I really, truly do not want to see it."

Hän päätti ladata näkyviin kourallisen kuvia itsestään lapsena, pukeutuneena erilaisiksi Disney-hahmoiksi ja lisäsi mukaan tekstin "jokainen lapsi tietää, että hän voi olla prinsessa milloin tahansa".

Lumikin live-action-versio on kohdannut paljon kritiikkiä, eikä vähiten toissapäivänä, jolloin "seitsemän kääpiön" kuvat vuotivat sosiaaliseen mediaan. Jopa aiemmin näyttelijä Peter Dinklage itse on suhtautunut negatiivisesti siihen, että Disney tekisi tarinasta uuden version. Mutta olettaen, että kaikki menee suunnitelmien mukaan ja lakko ei viivytä kuvaamista liikaa, Lumikki saa ensi-iltansa ensi vuonna.

Onko Zegler mielestäsi hyvä valinta Lumikin rooliin, vai näkisitkö siinä mieluummin toisen näyttelijän?

Lumikkitähti huutaa kriitikoille: "Lopeta merkitsemiseni turhiin keskusteluihin"


Ladataan seuraavaa sisältöä