Suomi
Gamereactor
uutiset

Lumikin uutta versiota kritisoidaan, seitsemän kääpiötä on korvattu erikokoisilla ja -sukupuolisilla maagisilla olennoilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Disneyn klassisten elokuvien remake-versiot ovat tuoneet yhtiölle paljon rahaa, joten ei ole ihme, että samalla tiellä jatketaan. Jotkut teistä ehkä jo tietävät, että tuotannossa ollut Lumikki kohtasi kritiikkiä jo varhain, ja muutaman kuvan vuotamisen jälkeen julkaisu on saanut verbaalista monoa niin kriitikoilta kuin sanomalehdiltäkin.

Englannissa, erityisesti Bedforshiressa, esitetään kohtausta, jossa seitsemän kääpiötä ja Lumikki ovat kävelemässä pellolla. Monet huomasivat nopeasti, että vain yksi seitsemästä yksilöstä oli lyhyt. Loput ovat pituuden, leveyden, ihonvärin ja sukupuolen sekoitusta. Tämä on jyrkässä ristiriidassa klassisen sadun tarinan kanssa, ja reaktioita verkossa ei ole tarvinnut odottaa kauaa.

Käyttäjät (muun muassa) Twitterissä ovat nyt antaneet elokuvalle lempinimiä, kuten "Lumikki ja seitsemän monimuotoisuutta", kun taas toiset sanovat: "Näyttää siltä, ​​​​että Woke-kansa ei juuri välitä kääpiöistä. Ja... nyt heillä on tyttökääpiö joukossaan".

Mutta muutokset eivät kohdistu vain näyttelijöihin, sillä on myös sanottu, että elokuva ei sisällä Lumikkia pelastamaan tulevaa prinssiä. Sen sijaan prinssi keskittyy unelmiinsa tullakseen vahvaksi johtajaksi.

Aikaisemmin Game of Thrones -julkkis Peter Dinklage, joka, kuten me kaikki tiedämme, on itsekin lyhyt mies, kritisoi Lumikki-elokuvaa ja näyttelijä kommentoi näin:

"You're progressive in one way but then you're still making that f-king backward story about seven dwarfs living in a cave together. What the f-k are you doing, man? Have I done nothing to advance the cause from my soapbox? I guess I'm not loud enough."

Disney itse on aiemmin avoimesti myöntänyt, että he valitsivat Grimmin veljesten sadulle toisenlaisen lähestymistavan ja neuvottelivat lyhytkasvuisten kanssa, mutta päätyivät seitsemään hahmoon seitsemän kääpiön sijaan.

Lumikin live-action -versio julkaistaan ​​teattereissa ensi vuoden maaliskuussa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Mitä mieltä olet näistä muutoksista?

Lumikin uutta versiota kritisoidaan, seitsemän kääpiötä on korvattu erikokoisilla ja -sukupuolisilla maagisilla olennoilla


Ladataan seuraavaa sisältöä