Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
Love, Death & Robots Vol. 2

Love, Death & Robots Vol. 2 (Netflix)

Lisää sitä samaa mahtavuutta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Love, Death & Robots Vol. 2

Palkkionmetsästäjät, mutantit, hurmion hakijat, vesikauhuiset robotit, lonkero-oliot, kyborgit ja avaruusmatkailijat. Filosofiset kysymykset ihmisen perimästä, vierailut toisissa maailmoissa, mystiset arvoitukset vailla vastausta, uhkaavat tulevaisuudennäkymät ja ihmisten selviytymistarinat. Mikäli edellä kuvattu kuulostaa kiinnostavalta, on taas aika lähteä katsomaan kavalkadia lyhytelokuvia Love, Death & Robotsin muodossa. Tarjolla on erittäin vaihteleva matka halki ajan, avaruuden ja ihmissielun. Tarinoista olisi saanut kokopitkiä elokuviakin, sillä niillä on paljon sanottavaa niin persoonallisuuden, animaatiojäljen kuin tarinankerronnankin puolesta.

Oma suosikkini on Pop Squad, joka sijoittuu Blade Runnerin kaltaiseen maailmaan. Kuolemattomuus on asetettu vähentämään väestönkasvua. Mahtava on myös Snow in the Desertin armoton maailma, jossa palkkionmetsästäjät ja mutantit kohtaavat Mad Maxin kaltaisessa maailmassa. Pysäytyskuva-animaationa jouluista tarinaa edustaa All Through the House. Paras on kuitenkin Tim Millerin melankolinen ja ajatuksia herättävä The Drowned Giant, jossa alaston jättiläinen huuhtoutuu rannalle.

Love, Death & Robots Vol. 2Love, Death & Robots Vol. 2
Tämä on mainos:

Valitettavasti taianomainen kokemus on ohi liian nopeasti. Vika ei ole lyhytelokuvissa itsessään, mutta olisin halunnut kahdeksan jakson sijasta 18 jaksoa. Ymmärrän kuitenkin sen, että tällaisten animaatioiden tekeminen ottaa oman aikansa, ja niistä nauttiminen on ehkä parempaa pienissä erissä. Laadun pitäisi aina mennä määrän edelle. Ja näin on tehtykin.

Kokoelma on tummasävyinen, masentava ja väkivaltainen, mutta toisaalta myös kaunis, hauska ja toivoa herättävä. Huonoksi puoleksi voi laskea sen, että suoraan jostain äänikirjastosta otettuja tehosteita kuuluu turhan usein ja turhan monessa jaksossa. Toivottavasti se Vol. 3 saapuu mahdollisimman pian.

HQ
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä