Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Los Angeles Valiant "vuoti" pelaajasopimuksensa

Valiant leikitteli tietovuodoilla kokoonpanovahvistustensa yhteydessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Los Angeles Valiant nousi otsikoihin, kun tiimin jäsen Scott "Custa" Kennedy "vuoti" kokoonpanomuutokset ennakkoon. Organisaation pelaajakaappaukset paljastuivat ennakkoon videolle, joka julkaistiin Valiantin YouTube-kanavalla. Pätkällä Custa jutusteli alayytikko Josh "Sideshow" Wilkinsonin ja Valiantin joukkueenjohtaja Mike Schwartzin kanssa tulevasta kokoonpanosta.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Asia paljastui sittemmin tietoiseksi vitsiksi, minkä takia Custa tai kukaan muukaan organisaatiosta ei ole saamassa rangaistusta.

Joka tapauksessa pelaajahankinnat ovat aitoja. Valiantin joukkueen uudet jäsenet ovat Song "Dreamer" Sang-lok, Damon "Apply" Conti, Caleb "McGravy" McGarvey, Owen "Slur" Warner ja Jungwon "Lastro" Mun.

Lisäysten jälkeen Valiantin joukkueessa on yhdeksän pelaajaa, joten tiimi lienee varsin valmis ensi kauden Overwatch Leagueta varten.

Overwatch
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä