Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

London Spitfire julkisti uuden Overwatch League -joukkueensa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen London Spitfire voitti koko liigan vuonna 2018, mutta vuonna 2019 menikin sitten selvästi huonommin. Nyt on kerrottu Twitterissä uuden joukkueen kokoonpano.

Lee 'Schwi' Dong-jae, Lim 'Glister' Gil-seong, Choi 'JMAC' Dae-han, Lim 'SanGuiNar' Kyu-min ja Lee 'Highly' Sung-hyeok ovat kaikki uusia pelaajia, ja heidän kanssaan pelaavat Kim 'Fuze' Tae-hoon, Se 'Bernar' Won Shin ja Jung 'Krillin' Yung-hoon. Viimeksi mainittu on se ainoa jäljellä oleva pelaaja vuoden 2019 kokoonpanosta.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä