Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech G935

Parannus muttei paras mahdollinen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Värialueiden, funtionappien ja piilotettavan mikrofonin ympäröimä G935 on hintansa puolesta Logitechin valikoiman ykköskaartia. Langattomat luurit ovat pätevät, mutta eivät täysin lunasta noin 170 euron hintalapun edellyttämiä lupauksia.

Ulkoasultaan ja kokoluokaltaan luurit ovat isot, hieman vanhahtavan scifimäiset ja kömpelöt. Korvien ympärille tulevat kupit ovat kuitenkin samaan syssyyn sen verran isot, että mittavammatkin korvalehdet mahtuvat niiden sisään mukavasti. Feikkinahkainen pinnoite on kelvollinen, muttei hengitä hyvän kangasmateriaalin tavoin. Metallinen panta tuntuu tukevalta ja samaa mallia olevien luurien helmasynti eli muoviosien narskuminen on kadonnut lähes tyystin.

Sisään vedettävä mikrofoni on näppärä, ja sisältää lisäksi pienen punaisen LED-valon mykistyksestä muistuttamaan. Sen äänenlaatu on kuitenkin auttamattoman heikko ja metallinen. Striimaamiseen moista ei voikaan millään muotoa suositella, mutta normaalissa pelikäytössä se välttää paremman puutteessa. Pieni mikro-USB-liitin yhdistää paketin tietokoneeseen akun tyhjennyttyä, ja punottu kaapeli roikkuu varsin mukavasti pelienkin aikana näin "langallisessa" tilassa käytettynä.

Äänenlaatu luureissa on keskiluokkaa. Niin bassot kuin diskantitkin ovat oletusasetuksilla hyvin vaatimattomia, mikä on toisaalta hyvä asia tasapainoista pelikokemusta hakiessa. Logitechin säätöohjelmalla molempia pääsee tunkkaamaan vielä erikseen, mutta etenkään musiikin kuunteluun G935:ia ei voi varauksetta suositella. Pelikäytössä luurien tilaäänet pääsevät paremmin oikeuksiinsa ja askelten, räjähdysten ja muiden efektien äänet kuuluvat suurin piirtein oikeasta suunnasta. Kuten monesti aiemminkin, rehellinen stereoasetus tuntui antavan simuloitua 7.1 -tilaääntä tarkemman lopputuloksen.

Tämä on mainos:

Logitech G935:ssä ei ole mitään varsinaisesti vialla, mutta hintalappu antaisi odottaa vielä enemmän. Ulkoasultaan ne ovat selkeästi lähempänä vuoden 2010 korneja scifihärpäkkeitä kuin nykyaikaisia minimalistisia kuulokkeita. Luurit sisältävät paljon näppäriä sisään vedettävän mikin kaltaisia toimintoja, mutta perusasiat äänenlaadun kanssa tiputtavat kokonaispisteitä liian paljon. Akunkestokaan ei ole huippuluokkaa, ja esimerkiksi väriefektit kannattaa kytkeä kokonaan pois pitkiä pelisessioita ajatellen.

Logitech G935Logitech G935Logitech G935
Logitech G935
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Sisään vedettävä mikrofoni, isot kupit, tilaääni peleissä
-
Hinta, akunkesto, mikrofonin äänenlaatu
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä