Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech G Pro X Superlight Wireless

Keveyttä ilman lankaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Logitech ottaa viimeinkin osaa superkeveiden hiirien kisaan sen jälkeen, kun pienemmät valmistajat ovat kehitelleet omia versioitaan jo kuukausien ajan. Lopputuloksena on langaton hiiri, jonka massiivinen nimi tuntuu painavan enemmän kuin laite itse.

Logitech G Pro X Superlight Wireless

Langattomat hiiret tuppaavat akuista johtuen painamaan yleensä kohtalaisen paljon. Pro X Superlight Wireless onnistuu kuitenkin painamaan grammat 63:een asti, mikä olisi vähän langallisellekin hiirelle. Ulkoisesti laite on identtinen G Pro Wirelessin normaalin version kanssa, eli pelihiireksi pieni ja minimalistinen. Sileän muovin päälle voi halutessaan liimata hieman karheat pitoa antavat tarrat. Tassut ovat sataprosenttista PTFE-materiaalia, ja liukuvat hyvällä hiirimatolla eleettömästi.

Laitteen merkittävin myyntivaltti käy välittömästi selväksi sen nostaessa. Painoa on kuin langattomassa laitteessa, johon ei ole vielä asetettu paristoja paikoilleen. Siirtymä painavammasta langattomasta hiirestä ei tapahdu välittömästi, joten sille kannattaa antaa hetki aikaa. Samalla tavalla paluu raskaampaan kalustoon tuntuu kuin kiveä nostelisi. Noin viikon jälkeen Superlight liukuu sujuvasti sitä erityisemmin ajattelematta ja tähtäys palailee entisille tasoilleen.

Tämä on mainos:
Logitech G Pro X Superlight Wireless

Jotain myönnytyksiäkin on tehty, ja nappeja on enää viisi kappaletta, eli esimerkiksi herkkyyttä ei voi vaihtaa lennosta yhdellä ainokaisella namikalla. Vasenkätisillä tämä valitettavasti tarkoittaa sitä, että oikeassa reunassa olevat selausnapit on myös hävitetty. Monista muista hiiristä tuttu RGB-valaistus loistaa samalla tavalla poissaolollaan. Tämä puute tarkoittaa toisaalta pienempää virrankulutusta ja täydellä latingilla hiirellä rullailee noin 70 tuntia. Vastapainoksi keveyden lisäksi mukana tulee Logitechin erinomainen Hero-sensori 1000 hertsin nopeudella. Sen maksimi-DPI on naurettavat 25 600, mutta 400 IPS:n tarkkuus sujuvan liikkuvuuden kanssa jättävät vähän toivomisen varaa tällä saralla.

Jos Logitechin aiemmat tuotteet ovat tuttuja tai haluat päästä laadukkaan mutta hintavan kevyen laitteen omistajaksi, G Pro X Superlight Wireless on erinomainen valinta. Uuden tuntuman hakemisessa menee hetkensä, mutta sen löydyttyä hiiri unohtuu hyvällä tavalla sormien alla. Keveyden alttarille tehdyt uhraukset saattavat kuitenkin olla joillekin liikaa.

Logitech G Pro X Superlight Wireless
Tämä on mainos:
Logitech G Pro X Superlight Wireless
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Superkevyt, erinomainen sensori, pitkä akunkesto
-
Vähänlaisesti nappeja, vain oikeakätisille
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä