Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech Cordless MediaBoard Pro

Playstation 3 on varmasti yksi monipuolisimmista kodin viihdekeskuksista. Se osaa niin mediapalvelimen- Blu ray toiston- kuin pelaamisenkin salat. Näiden lisäksi juuri julkaistu Playstation Home sekä laadukas internet-selain täydentävät sosiaalisen yhteydenpidon sudenkuopat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viimeksimainittuja on kuitenkin jossain määrin vaivalloista käyttää pelkällä ohjaimella. Varsinkin viestien viheliäisen hidas kirjoittaminen on omiaan kehittämään uutta internet-slangia, joka koostuu lyhenteistä ja fraaseista joita ei paatunenkaan surffaaja aina ymmärrä. Siksi onkin hyvä, että Logitech on kehittänyt langattoman Bluetooth-näppäimistön pelkästään Playstation 3:a silmällä pitäen.

Mediaboard koostuu näppäimistöstä, sekä näppäimistön sivuun rakennetusta kosketuspintaisesta hiirestä. Se pitää sisällään kaikki yleisimmät näppäimet, sekä vastaavat ympyrä- neliö- rasti- ja kolmiomerkeille. Nämä ovat loogisesti sijoiteltu esc- f1- f2 ja Enter nappien alle. Keveys tekee siitä ideaalisen sylissäpidettäväksi. Ohut ja tyylikäs muotoilu edesauttaa myös sisustustietoisen taivuttelemista näppäimistön pysyvään sijoitteluun sohvapöydän nurkkaan.

Asennus sujuu kuin itsestään. Pakkauksen mukana toimitetaan kaksi AA-luokan paristoa, jotka sujahtavat näppäimistön taakse. Sen jälkeen on aika kytkeä Playstationiin virta, ja laittaa näppäimistö päälle. Konsoli hoitaa asennuksen itsestään, eikä käyttöönottoon mene kuin minuutista kahteen, riippuen paljolti siitä osaako laittaa paristot kerralla oikein päin.

Käyttö sujuu tämän jälkeen kuin rasvattu. Mediaboard on täysin Sonyn tukema, joten se toimii useimmissa peleissä vailla mitään erillisiä asennuksia. Playstation Homessa viestittely sujuu helposti, ja näppäimistön sivuun sijoitettu hiiri on tyydyttävän tarkka käyttäjän hipaisuille. Nettiselailussa tosin törmättiin joihinkin ongelmiin. On jossain määrin omituista, ettei Logitech sisällyttänyt samoin tein kaikkia ohjaimen nappeja näppäimistöönsä. Nyt joitakin toimintoja, kuten osoiterivin esiintuomista saa hakea ensin padista, mikä on hieman rasittavaa.

Tämä on mainos:

Myös Blu-Ray-elokuvien katseleminen helpottuu näppäimistöllä huomattavasti, sillä Mediaboard sisältää erikseen näppäimet leffojen katselua varten. Vaikka nämä eivät varsinaisesti tarjoa mitään uutta ohjaimeen verrattuna, on näppäimistöä yksinkertaisesti mukavampi käyttää kuin padia, sillä jokaisen näppiksen toiminto on selitetty selkeällä kuvakkeella.

Kaiken kaikkiaan Logitech Mediaboard on oivallinen hankinta kenelle tahansa joka haluaa hoitaa niin surffailun, sähköpostin kuin muut viestittelytarpeensa suoraan isolta ruudulta ja nojatuolin nurkasta.

Logitech Cordless MediaBoard Pro
Logitech Cordless MediaBoard Pro
Tämä on mainos:
Logitech Cordless MediaBoard Pro
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Hiiri ja näppäimistö samassa, BD-toistonäppäimet, nopea asennus, yhteensopivuus
-
Osa perusohjaimen nappien toiminnoista uupuu
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä