LIVE
HQ
logo hd live | Deep Rock Galactic: Survivor
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   laitearviot

   Logitech Astro A30 hinnoittelee itsensä ulos monien tarkastelusta

   Kuulokkeet kaikenlaiseen käyttöön

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Astron A50-kuulokkeet lukeutuvat yksiksi arvostetuimmista langattomista kuulokkeista, joten uutukaiset ja hieman tätä edullisemmat A30:t tarjosivat mielenkiintoisen testi- ja arviotilaisuuden.

   Astro A30 sopii niin Playstationille, Xboxille, Switchille kuin mobiililaitteillekin. Valkoisena ja varsin kookkailla kuppiosilla varustettuna kännykkäkäyttö ei ole kenties sen ominta alaa, mutta laitetuen puutteesta sitä ei voi ainakaan syyttää. Tarjolla on myös hieman huomaamattomammat laivastonsiniset versiot. Luurit saa kiinni niin Bluetoothilla kuin 3,5 mm piuhalla tai Logitechin Lightspeed-donglella USB:n kautta. Kuppien päällä oleva levy on vaihdettavissa, ja sen heijastus elää jännästi valon osuessa siihen eri kuvakulmista. Pehmusteet ovat kiinni magneeteilla ja samalla tavoin helposti irrotettavissa. Keinonahkainen pinta on joillekin korkealaatuisuuden merkki, mutta hiostaa helposti kuumapäisempien korvia pitkissä sessioissa. A50:n samettiseen tuntumaan niillä on matkaa.

   Luurien heikoin osuus on ehdottomasti niiden joystick-tyylinen tattiohjain. Se on epätarkka ja vaatii pitkää totuttelua, ellei halua jatkuvasti sotkea äänenvoimakkuuden säätöä kappaleiden kelaamiseen. Musiikin saa tauolle tattia painamalla, mikä saattaa liikkeessä muuttua joksikin muuksi toiminnoksi. Tämän(kään) takia A30:t eivät sovellu mobiilikäyttöön erityisen hyvin. Virtaa riittää sentään hyvin, ja ainakin testisessioiden aikana luvattu reilu 27 tunnin kesto piti hyvin kutinsa.

   Astro A30:n äänenlaatu on varsin tukeva ja tilaääni riittävä stereokuulokkeille. Etenkin peleissä se pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun taas musiikissa sen hallintaohjelmistoa tulee temmottua suuntaan jos toiseen genren vaihtuessa vaikkapa blues rockista melodiseen death metaliin. Logitechin G Mobile App tuntui toimivan kohtalaisen pätevästi reissusäätöjä ajatellen, vaikka onkin vasta hiljattain julkaistu ohjelmisto.

   Tämä on mainos:

   Mikrofoneja tulee hieman yllättäen kaksi eri sorttia. Toinen on sisäänrakennettu ja siten aina käytössä. Irrotettava puomimikki tarjoaa hieman parempaa äänenlaatua, mutta sitä ei voi nostaa mykistämistä varten ylös tai kelata kupin sisään. Vaikka molempien vaihtoehtojen äänenlaatu jää aavistuksen siitä, mitä tässä hintaluokassa odottaisi, kumpainenkin toimii tavallisessa nettiväännössä hyvin.

   Logitech Astro A30:t ovat moneen käyttöön sopivat, "ihan hyvät" mutta eivät leukoja loksauttavan vallankumoukselliset luurit. Onneton tattiohjain, kuumottava keinonahkapehmuste ja turhan tymäkkä noin 250 euron hintalappu pudottavat sen kuitenkin kovimman kilpailun ulkopuolelle.

   Logitech Astro A30 hinnoittelee itsensä ulos monien tarkastelusta
   Tämä on mainos:
   07 Gamereactor Suomi
   7 / 10
   +
   Mukava ulkoasu, tukeva ja selkeä äänimaailma, monipuolinen laitetuki
   -
   Kamala tattiohjain, hiostavat pehmusteet, kova hinta
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


   Ladataan seuraavaa sisältöä