Suomi
Gamereactor
artikkelit

Live Service Roundup - toukokuun loppu 2021

Overwatch juhlii synttäreitä, Gears 5 aloittaa uuden Operaation, ja Pokémon Go toivottaa mukaan uuden legendaarisen Pokémonin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Live service -pelit elävät jatkuvasti, ja jo kahdessa viikossa ehtii tapahtua paljon. Uusi Live Service Roundup käy läpi kuusi merkittävintä tapahtumaa, jotka saapuvat linjoille seuraavan kahden viikon kuluessa.

Overwatch - Anniversary

Overwatchin Anniversary-tapahtuma tekee paluun, ja on jo käynnissä aina 8. kesäkuuta saakka. Toisin sanoen luvassa on kolmen viikon ajan vuodenaikaan sopivia tapahtumia.

Tänä vuonna, kuten aiempinakin vuosina, peliin saapuu joukko kosmetiikkaa, kuten discomainen Baptiste-skini nimeltä Funky, joka kumartaa 80-luvun suuntaan hiustyylin ja GRVY-tekstisen vyösoljen kera.

Tapahtuman aikana pelaajat voivat saada skinejä ja kosmetiikkaa joka viikko ihan vain pelaamalla. Tällä hetkellä on menossa Week One, ja tarjolla on "player icon" ja "spray", joiden teema liikkuu kyberlääkintämies Anan uuden "skinin" ympärillä. Tämä Anan uusi asu onkin viikon kohokohtana. Week Two on teemaltaan Bird of Paradise -skini Echolle, ja viimeisellä viikolla on teemana 8 Ball Wrecking Ball -skini.

Tämä on mainos:
Live Service Roundup - toukokuun loppu 2021

Call of Duty: Black Ops Cold War, Mobile ja Warzone - 80-luvun toimintasankarit

Tänään Activision jatkaa menossa olevaa 1980-luvun teemaa Call of Dutyssa, joka ulottuu peleihin Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty: Warzone ja Call of Duty: Mobile. Tulossa on kaksi klassista toimintasankaria tapahtumassa 80s Action Heroes.

Sylvester Stallonen John Rambo ja Bruce Willisin John McClane saapuvat pelattaviksi operaattoreiksi. Samalla linjoille saadaan kahmalokaupalla kosmetiikkaa ja käyttötavaraa. Tällainen on esimerkiksi lopetusliike, jossa tiukassa paikassa kiskaistaan selkään teipattu ase käyttöön. Lisäksi Verdansk-kentässä oikeaksi paikaksi saapuu Nakatomi Plaza. Niin ja onhan mukana teemaan sopivia pelimuotoja, kuten Rambon oma versio Gun Gamesta.

Tämä on mainos:
HQ

Destiny 2 - Vault of Glass

Bungie polkaisi Destiny 2:n uusimman kauden käyntiin muutama päivä sitten. Linjoille saatiin isosti uutta sisältöä, ja teemana on Vex-olioihin keskittyvä Season of the Splicer. Lisäksi se uusin "endgame"-meno alkaa pian, nimittäin World's First tekee paluun Vault of Glass -raidissa.

Tämän viikon lauantaina, eli 22. toukokuuta, Vault of Glass siis palaa, joten eikun kavereiden kanssa vanhoja muistelemaan sen parissa. Mutta koska kyseessä on uusinta, ei World's First ole samanlainen kuin aiemmin. Raidin suorittamisen ohella on tehtävä joukko Triumph-haasteita erityisesti Vault of Glassissa.

Live Service Roundup - toukokuun loppu 2021

Gears 5: Operation 7

The Coalition on vakuuttanut, ettei Gears 5 muutu tylsäksi. Tulossa on seitsemäs kausi eli Operation 7. Mukana on kaksi uutta hahmoa: lahjakas biokemisti Hana Cole ja Locust-olioiden tiedemies Ukkon. Uusi pelattava kartta on Ephyra, ja toki siinä samalla korjataan bugeja ja tasapainotetaan peliä.

Kiinnostavin muutos on kilpailullisessa pelaamisessa. Entinen Ranked-järjestelmä saa lähteä, ja tilalla ovat Gear Pointit. Niiden avulla pääsee näyttämään oman tasonsa muille. Ja mitä enemmän on, sitä paremmin pelaa. Gear Pointeja saadaan kaikissa kilpailullisissa pelimuodoissa, joita onkin enemmän kuin koskaan ennen. Nyt mukana ovat tulostaulutkin vertailua varten.

Operation 7:n päivityslista on varsin mittava, ja sen pääsee katsomaan täällä. Muutokset voi toki kokea niinkin, että ryhtyy vain pelaamaan.

Live Service Roundup - toukokuun loppu 2021

Pokémon Go: Luminous Legends Y

Luminous Legends X -tapahtuma tuli ja meni. Pokémon Go'ssa on nyt menossa Luminous Legends Y -tapahtuma, jossa on mukana legendaarinen olio Yveltal viiden tähden raideissa.

Dark-tyypin Pokémoneja näkyy entistä enemmän, ja jotkut (kuten Pancham, Larvitar ja Absol) kuoriutuvat kummallisista munista. Luminous Legends Y -tapahtuman edetessä painopiste muuttuu dark-tyypistä fairy-tyyppiin, kun debyyttinsä tekevät Eeveeloution ja Sylveon. Ja samalla fairy-tyypin Pokémoneja näkyy entistä enemmän, ja joitakin Eeveeloution-olioita näkyy kolmen tähden raideissa.

Luminous Legends Y on nyt käynnissä aina 31. toukokuuta asti. Sylveon-teemalla se toinen osa alkaa 25. toukokuuta.

Live Service Roundup - toukokuun loppu 2021


Ladataan seuraavaa sisältöä