Suomi
Gamereactor
artikkelit

Live Service Roundup: toukokuun alku 2021

Watch Dogs Legion Online on saanut uutta sisältöä, ja Destiny 2 tähyilee jo uuden kauden suuntaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaksi viikkoa on taas kulunut, ja sehän tarkoittaa uutta Live Service Roundup -katsausta. Isojakin sisältöpäivityksiä on tulossa peleihin, joten live service -pelaamisessa sattuu ja tapahtuu myös seuraavan kahden viikon aikana.

Destiny 2: Season of the Splicer

Destiny 2 aloittaa uuden kauden 11. toukokuuta, ja luvassa on joukko uutta tekemistä ja roinaa kerättäväksi taistossa Darknessia vastaan. Season of the Splicer siirtää taiston takaisin robottisiin Vex-olioihin. Guardianien koti The Last City on päätynyt Vex-olioiden simulaatioon Endless Night.

Uudet aktiviteetit ovat sitä, että mennään simulaatioon, ja sitten tuhotaan se sisältä päin. Mukana on myös kuuden hengen seuranhaulla siunattu pelimuoto Override. Lisäksi Season of the Splicer esittelee joukon perustavaa laatua olevia muutoksia sille, miten omaa guardiania tuunaillaan. Niin sanottu transmog-mekaniikka saapuu linjoille nimellä Armor Synthesis, ja sen jälkeen oman hahmonsa saa näyttämään mahdollisimman hyvältä ilman, että tarvitsee käyttää epäoptimaalista tavaraa.

Season of the Splicerin ohella mukana on ensimmäisen Destinyn klassikko Vault of Glass -raidi. Tämä vaativa endgame-kama on mukana hieman uusitussa muodossa. Vault of Glass muistuttaa ensimmäisen Destinyn ajoista, mutta mukana on joitakin moderneja muutoksia Destiny 2:n raideista.

Tämä on mainos:
HQ

Rainbow Six Siege: Apocalypse

Ubisoft on jaksanut edelleen päivittää Rainbow Six: Siegea jo vuosien ajan. Uusi kausi ei ole vielä alkamassa, mutta silti luvassa on uutta sisältöä. Apocalypsen nimellä tunnettu rajallisen ajan linjoilla oleva tapahtuma on käynnissä aina 18. toukokuuta saakka. Mukana on kokonaan uusi pelimuoto, jossa kaksi aivan tietyistä operaattoreista koostuvaa joukkuetta mittelevät Outbreak-kartan erikoisemmassa versiossa. Toinen joukko puolustaa räjähtävää säiliötä, joka on liikuteltavissa. Toinen joukkue pyrkii tekemään säiliön vaarattomaksi ennen ajan loppumista. Pelikokemus on hyvin samanlainen kuin perinteisessä Rainbow Six: Siegessä, mutta muutoksien ansiosta se erottuu joukosta. Esimerkiksi huoneen voi hyökkääjän roolissa skannata pommin sijainnin selvittämiseksi.

Apocalypse lisää mukaan joukon kosmeettisia esineitä joillekin aseille ja operaattoreille. Näistä jokainen on poimittavissa mukaan pelin sisäisestä kaupasta. Jos siis tämä kiinnostaa, kannattaa tilaisuuteen tarttua ennen 18. toukokuuta.

Tämä on mainos:
Live Service Roundup: toukokuun alku 2021

Rocket League: NASCAR

Psyonix on lisännyt Rocket Leagueen muutaman uudenlaisen ajokkityypin menneen parin viikon aikana, joista se viimeisin on Formula 1. Seuraavaksi vuorossa on amerikkalainen laji NASCAR, joka saapuu linjoille 9. toukokuuta.

Uusi ajokkivalikoima tulee NASCAR 2021 Fan Packin mukana, ja siinä on kolme autoa lajin huipulta runsaan kosmetiikan kera. Nämä ovat ostettavissa pelin sisäisestä kaupasta hintaan 2000 Creditiä, ja saatavilla aina 12. toukokuuta asti. Paluu tapahtuu silti tulevaisuudessa, kun NASCARia ajetaan.

Live Service Roundup: toukokuun alku 2021

Watch Dogs: Legion Online

Watch Dogs: Legion Online lanseerattiin muutama kuukausi sitten, mutta kovinkaan paljoa syytä sen pelaamiselle ei ole ollut. Uusin päivitys lisää kuitenkin mukaan uusia ominaisuuksia, joten nyt on aika palata pelin pariin.

Tällä hetkellä saatavilla on mahdollisuus yksityisiin pelihetkiin kavereiden kanssa. Toisin sanoen puuttuvia paikkoja ei enää täytetä satunnaisella seuralla. Lisäksi mukana on kaksi uutta teknistä vempelettä, viisi uutta yksin suoritettavaa tehtävää ja kolme kavereiden kanssa koettavaa tehtävää linjoilla jo olevien lisäksi.

Ubisoft on tehnyt isoja muutoksia päivä- ja viikkokohtaisiin haasteisiin, kokemuspisteisiin ja "influencen" kerääntymiseen. Näin kokemustasojen korottaminen on aiempaa helpompaa, jolloin saa auki nopeammin uutta pelattavaa.

Uusi kausipassi on hankittavissa, ja sen mukana tulee uusi pelattava hahmo Mina Sidhu. Hänellä on tehokas hallintaväline OMNI Optik, ja lisäksi "mental blast ability". Näin mielestä muodostuu se tehokkain ase taistossa Albionia vastaan.

HQ

Warframe: Sisters of Pavros

Digital Extremes haluaa jatkuvasti pitää Warframe-pelaajat tyytyväisinä, ja uusin päivitys on nimeltään Sisters of Pavros.

Mittava päivitys lisää mukaan uuden warframen Yareli, ja sen ohella uuden Corpus-uhan. Tämä vihollistyyppi tunnetaan nimellä Sisters of Pavros. Moiset pahikset ovat muunnos Kuva Lichistä, ja seurana on erikoistuneempi olio Hound, joka muistuttaa metallista koiraa. Void Storm -tehtävissä saa nyt uusia aseita ja palkintoja. Ne muut tehdyt muutokset vaikuttavat Augment-päivityksiin ja muutamaan muuhun Warframen osa-alueeseen. Osa näistä muutoksista saattaa tulla linjoille jo ennen Sisters of Pavrosia.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, koska Sisters of Pavros -päivitys saapuu linjoille.

Live Service Roundup: toukokuun alku 2021

Markkinoilla on paljonkin erilaisia live service -pelejä, joita päivitetään uudella sisällöllä tulevien viikkojen aikana. Tsekkaa siis Gamereactoria taas kahden viikon kuluttua, kun uusi katsaus saapuu linjoille.Ladataan seuraavaa sisältöä