Suomi
Gamereactor
uutiset
Little Big Planet 2

Little Big Planet -kehittäjä repäisi

Media Moleculen olympiabanaani

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lontoon olympialaiset ovat saaneet paljon vaihtelevaa julkisuutta turvajärjestelyistään joihin kuuluu ohjuspesäkkeitä ja lentotukialus kaupungin keskustassa. Niissä myös valvotaan "mainostajien oikeuksia" todella järjestäytyneellä tapaa, joka on saanut jopa Lontoon pormestarin Boris Johnsonin älähtämään terveen järjen puolesta.

Media Molecule on puolestaan Little Big Planet -pelien kehittäjä, joka tunnetaan äkkiväärästä huumorista ja taipumuksestaan ajatella niin kaukana laatikon ulkopuolella ettei laatikkoa näy enää edes kiikareilla.

Niinpä kun ilmeni, että olympiasoihtu aiotaan kantaa Media Moleculen toimiston ohitse Guildfordissa, kävi Omar Cornut toimeen. Soihdun lähestyessä hän loikkasi yleisön suureksi riemuksi itse ajoradalle kantaen "olympiabanaania". Ottaen huomioon Britannian nykytilan, kyseessä oli sekä hupaisa että äärimmäisen rohkea tempaus, jonka voi nähdä nyt mm. Youtubessa.

Little Big Planet 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Säkkipojat pelmahtavat taas maailman olohuoneisiin mukanaan kilokaupalla ihastuttavaa lapsenomaista iloa ja rajatonta luomisen riemua.Ladataan seuraavaa sisältöä