Suomi
Gamereactor
uutiset
Throne & Liberty

Lisätietoja siitä, kuinka Throne & Libertyn muodonmuutos ja sään vaihtelut muuttavat MMORPG-peliä

Keskustelemme NCsoftin ja Amazon Gamesin kanssa kahdesta muuttuvasta aspektista, jotka voivat nousta pelin yläpuolelle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Throne & Liberty on muotoutumassa yhdeksi kaikkien aikojen kunnianhimoisimmista MMORPG-peleistä, ja äskettäisessä haastattelussa NCsoftin kehittäjien ja Amazon Gamesin julkaisijoiden kanssa opimme lisää hahmon muodon ja pelin sään muuttamisesta. Tämä voi myös muuttaa sitä, mitä pelaajat voisivat perinteisesti tehdä tässä genressä.

Keskustelimme pelin asioista laidasta laitaan suunnittelujohtaja Moonseop Leen, päätuottaja Jongok Ahnin ja Amazon Gamesin franchising-johtajan Merv Lee Kwain kanssa:

HQ

"Kun ihmiset pelaavat tätä peliä esimerkiksi yhdellä alueella, se voi olla sama kenttä, mutta halusimme, että pelaajat saavat erilaisia ​​kokemuksia jopa yhdeltä kentältä", päätuottaja selittää muuttuneen sään taustaa. "Ehkä yöllä ihmiset muuttuvat ihmissusiksi tai esimerkiksi sateella kasvillisuus, puut ja kasvit voivat muuttua. Tällaiset asiat voivat muuttua myös sää-, tai päivä- ja yösyklin mukaan, jolloin palkinnot voivat olla erilaisia. Tätä voidaan myös hyödyntää taistelussa."

"Esimerkiksi yksi asia, jonka morph-toimintolla voi tehdä, on matkaaminen ympäri maailman", lisää muodonmuutosominaisuuden suunnittelujohtaja. "Joten kun kuljet maassa, ilmassa tai meressä, muutat muotoasi erilaisten olentojen toimiessa kulkuvälineenä. Tämän lisäksi meillä on myös vartija. Se on hyvin erityinen olento, jollaiseksi muutut - se on kuin pelissä aktivoitava ultimaattinen voima.

"Vartijalla" on kuitenkin pitkä palautumisaika. Ihmiset voivat myös muuttua golemiksi. Sillä voi kaatua, voit kaataa esimerkiksi linnan muurin. Tämä voi siis olla henkilökohtainen erikoistehtäväsi, kun taistelet sodassa."

Katso koko haastattelu saadaksesi lisätietoja erilaisista PvP-, PvE- ja PvX-tiloista, joista yksi on Castle Sieges. Peli sisältää kunnianhimoista grafiikkaa yhteisön antama palautteen pohjalta kehitetään nimikkeen etenemistä ja taistelua (molempia parannetaan uudessa teknisessä testissä). Mukana on myös PC:n, Xbox Series X:n ja Playstation 5:n välinen crossplay-ominaisuus.

Jos haluat nähdä MMORPG-julkaisusta lisää toimintaa, ohessa on myös ensimmäiset 24 minuuttia Throne & Libertyn ja muotoa muuttavan Star Childin kanssa Xbox Series X:llä:

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä