Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Black Ops Declassified

Lisätietoa Vitan Black Opsista

Gamescom-versiosta on tultu eteenpäin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nihilistic Software on paljastanut tarkempaa tietoa PS Vitalle kehittämästään Call of Duty: Black Ops Declassifiedista, joka julkaistaan reilun kuukauden kuluttua.

Declassified ei ole sisällöllisesti suora käännös kotikonsoleilta. Yksinpeli esimerkiksi koostuu tehtäväpohjaisista haasteista, jotka on suunniteltu kestämään kulutusta täydellistä suoritusta tavoitellessa. Moninpeli puolestaan pyörii tiiviimmissä kentissä kuin muissa versioissa.

Vaikka kokoa on supistettu, on kenttien tyyliin ja tunnelmaan haettu inspiraatiota tutuista suosikkikentistä. Yksi tällaisista kentistä on Nukehouse, joka on tiivistetty versio Nuketownista.

Moninpeliä pelaamalla on mahdollista avata asepäivityksiä ja perkkejä. Vita-versio sisältää kaikkiaan 12 perkkiä, joihin mahtuu muutamia uusiakin buustereita. Lisäksi peliin sisältyy myös selvitymismoodi.

Ohessa on Declassifiedin julkistustraileri Gamescomista. Peli sai messuilla penseän vastaanoton, mutta Nihilistic pistää puutteet keskeneräisyyden piikkiin. Lopulliseen peliin luvataan esimerkiksi parempia animaatioita ja vivahteikkaampaa grafiikkaa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä