Suomi
Gamereactor
uutiset
John Wick Hex

Lionsgate haluaisi tehdä AAA-tason pelin John Wickista

Koska John Wick Hex ei ollut tarpeeksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Keanu Reeves tunnetaan nykyisin ennen kaikkea John Wickina toiminnallisista ja paukkuvista elokuvista. Vuonna 2019 saatiin lisäksi peli John Wick Hex, jonka Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Nyt on viitteitä, että tulossa saattaa olla suuren budjetin niin sanottu AAA-peli.

Lionsgate on kertonut uusimpia lukujaan, ja samassa yhteydessä toimitusjohtaja Jon Feltheimer sanoi, että John Wick saattaa olla saamassa videopelin. Mitään muuta ei sitten sanottukaan ehkä siksi, ettei asiaa ole vielä lyöty lukkoon.

"I don't want to get ahead of myself here, but we believe there is a big AAA game to be made out of 'John Wick.' We have been fielding proposals. We certainly are interested in moving that forward, but I don't want to say anything more about that at this time."

Vuonna 2014 John Wick tuotti 86 miljoonaa dollaria 20 miljoonan dollarin budjetilla. Chapter 2 tuotti 171 miljoonaa dollaria, ja Chapter 3 - Parabellum 327 miljoonaa dollaria. Chapter 4 pitäisi saapua katsottavaksi maaliskuussa 2023.

John Wick Hex
HQ

Kiitokset, Indiewire

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
John Wick HexScore

John Wick Hex

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

John Wick ampuu alas kaikki epäilykset strategianaksuttelun ja toimintaelokuvan omaperäisen yhdistelmän toimivuudesta.

0
John Wick Hex PS4:lle toukokuussa

John Wick Hex PS4:lle toukokuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bithell Gamesin John Wick Hex julkaistiin viime vuonna PC:lle, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Nyt sitten Mike Bithell on ilmoittanut, että PS4-versio...Ladataan seuraavaa sisältöä