Suomi
Gamereactor
laitearviot

Lenovo Legion C730 Cube

Lenovon erittäin kompakti työkone tekee vaikutuksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

On mahdotonta olla pitämättä Lenovon uudesta PC-koneesta Legion C730 Cube. Ulkoisesti laite näyttää rasvakeittimeltä, mutta se ei tokikaan vaikuta toimivuuteen.

HQ

Valmiiksi rakennettuja PC-tietokoneita arvioidessa tuntuu joskus siltä, etteivät kuluttajat aina saa rahoilleen vastinetta: samoilla tehoilla vastaavan koneen rakentaisi itse halvemmalla. Hinnan lisäksi eroja on silti muitakin, kuten helppokäyttöisyys ja se, etteivät kaikki ole PC-maailmassa yhtä syvällisesti sisällä.

Lenovo Legion C730 Cube

Lenovo Legion C730 Cube ei ole varsinaisesti tehomylly. Kyseessä on riittävän tehokas tietokone mukavaan hintaan. Cubessa on kuusiytiminen (2,8 GHz) prosessori, GeForce GTX 1060 -näytönohjain, 8GB RAM ja 256GB SSD-kovalevy. Huippuluokan laitteesta ei siis ole kyse, mutta kuitenkin pystyvästä ja pienikokoisesta PC:stä. Lenovo Legion Cube on hyvinkin kannettava pöytäkone, ja omimmillaan esimerkiksi LAN-bileissä.

Kuten yleensäkin valmiiksi rakennetuissa tietokoneissa, myös Lenovo Legion Cubessa on runsaasti kaikenlaisia liitäntäportteja lisälaitteille ja monitoreille. Mukana on kaikkiaan kahdeksan USB-porttia, joista kaksi tukee USB 3.0 -liitäntää. Sen lisäksi mukana on kolme DP-porttia, yksi mini-DP-portti, ethernet-aukko, kuulokerööri ja HDMI-letkun paikka. Äänikortti tukee Dolby Atmosia. USB C -porttia ei ole, mutta muuten koneeseen saa kiinni melkein mitä haluaa.

Tämä on mainos:

Lenovo Legion C730 Cube toimitetaan isossa laatikossa, ja mukana on myös näppäimistö ja langaton optinen hiiri. Näppäimistön napit eivät harmillisesti ole mekaaniset. Mukana olevat lisälaitteet ovat yksinkertaisia, mutta toimivia. Päivittäminen ja komponenttien vaihtaminen on Lenovo Legion C730 Cubessa helppoa.

Jos etsinnässä on laite, jolla voi pelata pelejä asetuksella 1080p masiinalla, joka on pienikokoinen ja ainakin puoliksi kannettava, on Lenovo Legion C730 Cube hyvä valinta. 4K-lukemia tavoittelevien kannattaa kuitenkin katsella jotain tehokkaampaa.

Lenovo Legion C730 Cube
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä