Suomi
Gamereactor
lifestyle
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Lego lanseeraa The Legend of Zeldan Great Deku Tree -rakennussarjan syyskuussa

2-in-1-rakennussarja julkaistaan syksyllä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime aikoina on ollut paljon huhuja siitä, että Lego työskentelee Nintendon kanssa The Legend of Zelda -sarjan parissa. Nämä huhut on nyt vahvistettu, kuten Great Deku Tree set on nyt paljastettu.

Tämä on 2-in-1-sarja, jonka avulla pelaajat voivat joko rakentaa Great Deku Tree -version The Legend of Zelda: Ocarina of Time tai The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Riippumatta siitä, minkä version valitset, setti koostuu 2 500 osasta, siinä on Master Sword jalusta (alkaen Breath of the Wild ), Link's House (alkaen Ocarina of Time ), ja se on rakennettu telineisiin esittelemään ja esittelemään sitä paremmin.

Siinä on myös neljä minihahmoa, jotka ovat aikuisia versioita Princess Zelda ja Link Breath of the Wild -hahmosta ja nuorempia versioita parista Ocarina of Time. Mukana on myös rakennettavia hahmoja, kuten Hestu the Korok marakassiensa kanssa, muut Koroksit, Deku Babas, Navi the Fairy, Deku Sprout ja Skulltula.

Puhuessaan tästä setistä The Legend of Zelda tuottaja Eiji Aonuma on todennut: "Olen todella innoissani siitä, että The Legend of Zelda liittyy LEGO palikoiden maailmaan, mikä on kannustanut niin monien kaikenikäisten ihmisten luovia impulsseja. Deku-puu oli ensimmäinen elementti The Legend of Zeldasta, jota halusimme edustaa LEGO palikoista."

Tämä on mainos:

Tämä viittaa siihen, että voimme odottaa lisää Lego The Legend of Zelda -sarjoja tulevaisuudessa. Mitä tulee erityisesti tähän, sen vähittäismyyntihinta on 259.99 puntaa / 299.99 euroa ja se julkaistaan kokonaisuudessaan 1. syyskuuta 2024.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Lego

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä