Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC ottaa käyttöön urheilun rahoitussäännöt, joiden tavoitteena on "luoda taloudellisesti kestävä ympäristö"

Se on käytännössä kustannuskatto, jota tiimien on noudatettava.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

League of Legends EMEA Championship on ilmoittanut ottavansa käyttöön uuden Sporting Financial Regulations-sarjan, jonka tavoitteena on "luoda taloudellisesti kestävä ympäristö ammattilaispelaajilleen, kumppanijoukkueilleen ja itse liigalle".
Tämä tulee voimaan kauden 2024 alussa, ja joukkueiden on pidettävä viiden parhaiten palkatun pelaajansa palkkojen kokonaismäärä tietyn kynnyksen alapuolella, kaikki pyrkimyksenä estää kestämättömät kulutuskäytännöt. Tämän toivotaan parantavan myös kilpailua LEC:n ympärillä, sillä FSR toimii lähinnä LEC-tiimeille asetettuna kulukattona.

SFR Spend lasketaan tarkastelemalla ryhmän kulutusaluetta SFR Threshold:n luomiseksi. Tämä ottaa huomioon myös muita asioita, kuten LEC-pelaajien palkat, League Revenue Pool, joukkueen taloudelliset tiedot ja paljon muuta, ja kun Threshold on paikallaan, jokainen joukkue, joka onnistuu ylittämään sen, kohtaa SFR Fee.

Tämä maksu jaetaan puolet LEC-joukkueille, jotka noudattavat sääntöä, ja puolet EMEA LoL -esports-skenen toiselle puolelle.

Ainoa poikkeus sääntöön on, jos pelaaja on tehnyt sopimuksen joukkueen kanssa 2023 LEC Season Finals:n aikana tai sitä ennen.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä