Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS julkaisee lausunnon huonosti vastaanotetusta TSM-segmentistä

Segmentti käsitteli esports-organisaation häirintähistoriaa ja oikeudellisia kysymyksiä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime aikoina League of Legends Championship Series on ollut tulilinjalla äskettäisen lähetyksen esitetyssä osassa, joka käsitteli ja käsitteli TSM-esports-organisaation ongelmallista historiaa. Segmentti pyrki korostamaan häirintää ja oikeudellisia kysymyksiä, jotka ovat kohdanneet TSM: ää viime aikoina, ja lopulta tämä segmentti kohtasi paljon vastareaktioita faneilta ja TSM: ltä.

Tämän jälkeen LCS on nyt julkaissut lausunnon, jossa se on pyytänyt anteeksi segmenttiä ja ilmoittanut, että se "ei täyttänyt omia sisältöstandardejamme" ja että se oli "meiltä ikävä".

LCS on myös ilmoittanut, että se soveltaa "terävämpää suodatinta" toimituksellisiin töihinsä jatkossa ja että tämä segmentti oli "tiimityötä", joka ei ollut yhden henkilön vika. Tämä lausunnon viimeinen osa on suunnattu lähetyslahjakkuudelle "LeTigress", joka on toistaiseksi kohdannut paljon vastareaktioita segmentille.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä