Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Lastro Toronto Defiantin riveihin

Los Angeles Valiantin entinen tähti siirtyy Toronton vahvuuteen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Los Angeles Valiantin Overwatch-tiimi ilmoitti siirtyvänsä Asia-Pacific-alueen taistoihin kaudeksi 2021, muut joukkueet ovat poimineet vapaaksi jääneitä pelaajia yksi kerrallaan.

Uusin kaappaaja on Toronto Defiant, joka ilmoitti napanneensa Jung-won "Lastro" Munin tiimiinsä. Lastro on joukkueessa ainakin kuluvan kauden ajan, mutta sen jälkeisistä suunnitelmista ei ole toistaiseksi kerrottu.

Lastro on menestynyt joukkueensa kanssa Overwatch Leaguessa varsin hyvin. Tiimi ylsi viime kaudella kahdeksanneksi, minkä jälkeen pudotuspeleissä sija parani vielä pari pykälää.

Overwatch
Toronto Defiant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä