Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lancia nostaa verhon tulevaisuuden täyssähköautolleen

Tämä Lancia Pu+Ra HPE -nimellä tunnettu auto on erittäin silmiinpistävä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lancia on virallisesti nostanut verhon täysin sähköiselle upouudelle ajoneuvolleen, joka tunnetaan nimellä Lancia Pu+Ra HPE. Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, tämä auto on ensimmäinen, joka on "saanut inspiraationsa italialaisen huonekalusuunnittelun maailmasta" ja jossa on myös "visio tulevaisuudesta toimintasäteen, latausajan ja kulutuksen suhteen".

Itse autolla on erittäin silmiinpistävä ulkonäkö, joka muistuttaa hieman merkin menneisyyden ikonisia ajoneuvoja, mutta koska tämä on täysin sähköinen, polttomoottori on vaihdettu moottoreihin, jotka voivat tuottaa 100 km / 10 kWh latausta, mikä tarkoittaa, että ajoneuvo lupaa yli 700 km: n toimintasäteen, kaikki latausajalla hieman yli 10 minuuttia.

Tämän auton saalis on kuitenkin se, että se on pääasiassa "brändivisio seuraaville 10 vuodelle", mikä tarkoittaa, että Lancian tuleva mallisto ei sisällä tätä autoa, vaan se on saanut inspiraationsa siitä. Tiedämme kuitenkin, että Lancia lanseeraa uuden Ypsilonin vuonna 2024 sekä täyssähköisenä että hybridimallina ja sitoutuu sitten puhtaisiin sähköautoihin vuodesta 2026 eteenpäin, ja uusi EV Delta on suunniteltu vuodelle 2028.

Vaikka se ei todennäköisesti koskaan pääse markkinoille, kiinnostaako Lancia Pu+Ra HPE sinua?

Tämä on mainos:
Lancia nostaa verhon tulevaisuuden täyssähköautolleen
Lancia


Ladataan seuraavaa sisältöä