Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lancia esittelee täyssähköisen konseptiauton kahdessa viikossa

Lancia Conceptia kuvataan "brändimanifestiksi seuraaville kymmenelle vuodelle".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lancia oli aikoinaan ikoninen automerkki, koska sillä oli valtava paikka moottoriurheilussa 20 -luvun viimeisinä vuosikymmeninä, mutta autoyhtiö on sittemmin pudonnut tien varrelta. Vaikka ei näytä siltä, että Lancia haluaisi saada takaisin tittelinsä rallimaailman huipulla, autoyhtiö on ilmoittanut, että kahden viikon kuluttua se esittelee kunnolla seuraavaa autoaan: Lancia Concept.

Vaikka Lancia pitää tietoja autosta lähellä rintaa juuri nyt, meille kerrotaan lehdistötiedotteessa, että auto on täysin sähköinen ja että se muistuttaa "Lancia Pu+Ra Zeron kehitystä" ja että se "on brändin manifesti seuraavien kymmenen vuoden ajan", kuten Lancian toimitusjohtaja Luca Napolitano sanoo.

Meille kerrotaan, että autossa on innovatiivinen pyöreä katto, pyöreät takavalot ja muutama muu muotoiluvaihtoehto, joista jokainen näyttää olevan saanut inspiraationsa sen ikonisista autoista 70-luvulta.

Mitä tulee siihen, milloin saamme nähdä Lancia Concept: n, autoyhtiö isännöi tapahtumaa 15. huhtikuuta, jossa se esittelee autoa ensimmäistä kertaa.

Tämä on mainos:
Lancia esittelee täyssähköisen konseptiauton kahdessa viikossa


Ladataan seuraavaa sisältöä