Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lamborghini julkistaa Revueletton

Se on ensimmäinen superurheilu V12-hybridi HPEV.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että Lamborghinilla on uusi auto työn alla, mutta nyt italialainen superautotitaani on virallisesti ilmoittanut ja näyttänyt auton pois. Revueltona tunnetun auton sanotaan olevan maailman ensimmäinen superurheilullinen V12-hybridi-HPEV, joka kaikille, jotka eivät puhu autoa, tarkoittaa, että konepellin alla on V12-polttomoottori, jota tukee kolme sähkömoottoria, mikä tekee siitä hybridin korkean suorituskyvyn sähköajoneuvon (siis HPEV).

Meille kerrotaan lehdistötiedotteessa, että Revuelto pystyy ajamaan 0-100 km/h rajussa 2,5 sekunnissa ja että sen huippunopeus on 350 km/h. Auto on jopa nelivetoinen ja siinä on täysin sähköinen ajotila.

"Uusi Revuelto on virstanpylväs Lamborghinin historiassa ja tärkeä pilari Direzione Cor Tauri -sähköistysstrategiassamme", sanoi Stephan Winkelmann, Lamborghinin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Se on ainutlaatuinen ja innovatiivinen auto, mutta samalla uskollinen DNA:llemme: V12 on superurheiluperintömme ja historiamme ikoninen symboli. Revuelto syntyi rikkomaan muottia yhdistämällä uuden 12-sylinterisen moottorin hybriditeknologiaan, luoden täydellisen tasapainon asiakkaidemme haluaman tunteen ja päästöjen vähentämisen tarpeen välillä."

Voit katsoa alla olevaa silmiinpistävää autoa ja katsoa lehdistötiedotteen täältä , jos etsit todella, todella perusteellista tutkimusta ajoneuvon suorituskyvystä ja tilastoista.

Tämä on mainos:
Lamborghini julkistaa Revueletton
Lamborghini


Ladataan seuraavaa sisältöä