Suomi
Gamereactor
artikkelit
Game of Thrones

Kymmenen yliarvostetuinta televisiosarjaa kautta aikain

Aikain saatossa on saatu mahtavia TV-sarjoja, mutta joukossa on myös niitä yliarvostettuja. Tässä ovat niistä ne kymmenen parasta tai pahinta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Game of Thrones

(10) Yellowstone

John Dutton on vihainen. Beth Dutton on vielä vihaisempi. Kayce Dutton on vihainen. Rip Wheeler on todella vihainen. Dan Jenkins on niin vihainen että huh. Kyseessä voi olla kaikkien aikojen vihaisin TV-sarja. Ainutkaan henkilöhahmo ei ole samastumiskelpoinen. Jokainen jakso on samanlainen, ja viha on aina sitä samaa.

Game of Thrones
Tämä on mainos:

(09) The Walking Dead

Silloin joskus AMC:n TV-versio Robert Kirkmanin sarjakuvasta oli sitä parasta televisiota koskaan. Toisaalta ei se koskaan niin kovin hyvä ollut lukuun ottamatta pilottijakson ensimmäistä seitsemää minuuttia. Lopulta TV-sarja oli vitsi verrattuna sarjakuvan mahtavuuteen.

Game of Thrones

(08) The Mandalorian

Tämä on mainos:

Star Warsista on aina ollut helppo innostua, jolloin The Mandalorian vaikutti paremmalta kuin oikeasti onkaan. Nyt kun aikaa on kulunut, katselin sarjan uudelleen. Lukuun ottamatta jedi-Luken kohtausta koko sarja tuntuu kalliisti tuotetulta Halloweenin pukujuhlalta.

Game of Thrones

(07) Pukumiehet

Ensimmäinen kausi Aaron Thomas Korshin lakimiessarjaa oli tiukka, elegantti, tyylikäs ja hauska. Alamäki koitti kuitenkin hyvin nopeasti. Kaikki ensimmäisen kauden jälkeen tullut oli roskaa.

Game of Thrones

(06) Konttori (U.S.A.)

Ricky Gervais'n ja Stephen Merchantin alkuperäinen brittiversio on edelleen mahtava, mutta amerikkalaisten versio tuntuu aivan samalta kuin mikä tahansa muukin vastaava amerikkalainen sarja. Verrattuna BBC:n alkuperäiseen jenkkien versio on hidas ja tylsä versiointi.

Game of Thrones

(05) Ensisilmäyksellä

Ensisilmäyksellä eli How I Met Your Mother... siinä oli hetkensä, mutta lopputulos ei siitä miksikään muutu: sarja ei vain ollut hauska missään vaiheessa.

Game of Thrones

(04) Sons of Anarchy

Ylinäytellyt versiot kovanaamaisista Helvetin enkeleistä aiheuttivat vain myötähäpeää. Aiheina ovat petos, kieroilu ja silti lopputuloksena henkilöhahmot päätyvät vain lähinnä tappamaan toisiaan. Ehdottomasi yksi yliarvostetuimmista sarjoista koskaan.

Game of Thrones

(03) Succession

Jesse Armstrongin puhelias draama Royn perheestä ja heidän ahneudestaan on voittanut paljon kaikenlaisia palkintoja. Moinen on yhtä ansaittua kuin se, jos Barbie olisi voittanut parhaan elokuvan Oscar-palkinnon. Successionin jokainen jakso on samanlainen samanlaisilla henkilöhahmoilla. Ei se nyt vain oikein toimi.

Game of Thrones

(02) Frendit

1990-luvun jälkipuoliskolla Frendit hallitsi televisiossa suvereenisti. Tarjolla oli helppoa, ennustettavaa ja siistiä komediaa. Jälkeenpäin katsottuna on selvää, että vitsit pysyivät hyvin samanlaisina sarjan alusta loppuun ilman sen ihmeempää syvyyttä.

Game of Thrones

YLIARVOSTETUIN TELEVISIOSARJA KAUTTA AIKAIN

(01) Game of Thrones

George R.R. Martinin fantasiasarja on ehdottomasti se kaikkein yliarvostetuin sarja koskaan. Mukana on 7000 erilaista henkilöhahmoa, tusinoittain erilaisia liittosuhteita, perheitä, sukuja, ryhmittymiä, kiltoja, klaaneja eikä juuri mitään yhteistä sitomassa tarinaa yhteen. Kaikki paukut laitettiin joka kaudella aina yhteen jaksoon. Härskisti yliarvostettua kamaa.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä