Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Krafton ilmoittaa PUBG EMEA Championship

Tässä turnauksessa parhaat joukkueet ympäri Eurooppaa, Lähi-itää ja Afrikkaa kilpailevat osuudesta 100 000 dollarin palkintopotista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Krafton on nostanut verhon täysin uudelle turnaukselle, joka liittyy kilpailukykyiseen PUBG: Battlegrounds-piiriin. Tämä PUBG EMEA Championship-nimellä tunnettu tapahtuma on tarkoitettu Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueilla kilpaileville joukkueille, ja siinä joukkueet kilpailevat sekä osuudesta 100 000 dollarin palkintopotista että PUBG Global Championship pisteistä ja paikoista PUBG Global Series .

Turnaus alkaa maaliskuussa avoimella karsinnalla, ja sitä seuraa pudotuspelien kaavio viikkoa myöhemmin, kaikki ennen Grand Finalsia myöhemmin tässä kuussa. Tässä viimeisessä vaiheessa on 16 joukkuetta, jotka osallistuvat viiteen otteluun päivässä kolmen päivän ajan, kaikki toivoen saavansa yhden kahdesta PGS-paikasta.

Kun toiminta alkaa, voit seurata lähetystä (pudotuspeleistä eteenpäin) täällä.

PUBG: Battlegrounds

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä