Suomi
Gamereactor
uutiset
Overlord II

Kolme uutta Overlord-peliä

Pikkupiruja kaikille pelilaitteille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on tiedottanut jatkavansa ja laajentavansa Overlord-toimintastrategiapeliä peräti kolmen pelin voimin. Pc:lle, Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle julkaistava Overlord II on suoraa jatkoa ensimmäiselle Overlordille. Overlord II:ssa pelaajan ohjaama pahiskunkku saa vastaansa Rooman imperiumia muistuttavan mahtivaltakunnan. Kovaa vastustajaa kuritetaan uusilla pikkupiru-alamaisilla, jotka osaavat nyt mm. ratsastaa susilla ja muilla elukoilla. Samalla koko pikkupirujen pelimekaniikka on uusittu, joskin huumorimielellä toteutetut pikku-ukot tekevät edelleen kaiken, mihin pelaaja laumansa komentaa.
Wiille tehtävä Overlord Dark Legend on toimintapeli, jossa nuori Overlord seikkailee ensimmäisen Overlord-pelin tapahtumia edeltävässä ajassa. Wii-kaukosäätimellä voi mm. poimia pikkupiruja, ravistella niihin räjähtävää Overlord-voimaa ja pommittaa sitten vihollisia hengiltä. Peliä kehittää Climax-studio ja tarinasta vastaa Mirror's Edgeäkin kynäillyt Rhianna Pratchett.
DS:lle kehitettävä Overlord Minions on niin ikään Climaxin kehittämä ongelmanratkaisu- ja toimintapeli. Giblet, Blaze, Stench ja Zap -nimiset pikkupirut toimivat Gnarl-ylipirun alaisuudessa ja torjuvat lohikäärmeihmisten valtaannousuun tähtäävää Kindred-kulttia, siis kilpailevia pahiksia. DS-Overlordin luvataan tarjoavan sarjakuvatyylistä, fyysistä komiikkaa.

Overlord II
Overlord II
Overlord II
Overlord II
Overlord II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overlord IIScore

Overlord II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Jukka tykkäsi Overlord II:n pahistelun nysväämisestä ja vapaasta etenemistahdista, vaikka pikkufibat ärsyttivätkin.

Overlord II

Overlord II

ENNAKKO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Jukka leikki pahaa poikaa parin päivän ajan. Jättikö julmistelu mieheen traumat, vai oliko ilkeily terapeuttisen hauskaa puuhaa?Ladataan seuraavaa sisältöä