Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Hogwarts Legacy
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   Overwatch 2

   Koko Dallas Fuel -lista saa tutustua vapaaseen toimistoon

   Vuoden 2022 Overwatch League -mestarit eivät ehkä ole polttoaineen kanssa vuonna 2023.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Huolimatta siitä, että joukkue kokoontui Dallas Fuelissa ollessaan ja nousi jopa huipulle tänä vuonna tullakseen vuoden 2022 Overwatch League -mestariksi, on hyvin todellinen mahdollisuus, että tämä eliittiluettelo ei ole palannut Fuelin kanssa ensi vuonna.

   Ja tämä tulee osana Dallas Fuelin osaomistajan Mike "Hastr0" Rufailin lausuntoa, joka totesi Twitterissä, että joukkue pystyy tutkimaan täysin vapaata toimistoa vuodelle 2023.

   "Mitä tulee @DallasFuel listaamme vuonna 2023:"

   "On melko vähän Fuel-pelaajia, joista tuli rajoittamattomia vapaita agentteja voitettuaan kauden 2022 @overwatchleague. Ymmärrämme, että tämä tiimi on yksikkö, ja olemme päättäneet antaa koko tiimin tutkia vaihtoehtojaan vuodelle 2023.

   "Toivon voivani antaa sinulle lisää päivityksiä, kun alamme vahvistaa vuoden 2023 suunnitelmiamme. On ollut unelma työskennellä tämän tiimin kanssa. Saavutimme tavoitteemme tuoda mestaruus ja pokaali Dallasiin. Kiitos kaikille, jotka tukivat meitä matkan varrella. Lisää tulossa pian polttoaineesta."

   Myönnettäköön, että tämä jättää oven auki koko listalle allekirjoittaa uudelleen Fuelin kanssa vuodelle 2023 ja ehkä siitä eteenpäin, mutta samoin se tarkoittaa, että tämä eliitti, mestaruuden voittanut joukkue voidaan hankkia kokonaan myös toisella franchising-yhtiöllä.

   Overwatch 2

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä