Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 7

Kisaa Gears of War -tyylillä Forza Motorsport 7:ssä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gears of Warista inspiroituneilla autoilla pääsee nyt kurvailemaan Forza Motorsportissa, ja pukeutumaankin tilanteen vaatimalla tavalla. The Coalition on ilmoittanut Gears of War 4 -ajopukujen tulleen Forza Motorsport 7 -peliin.

Jokainen ennen 31.10. Gears of War 4 -peliä joko PC:llä tai Xbox Onella pelannut saa latauskoodin nimeltä Driver Gear. Koodin saa myös kokeilemalla peliä ilmaiseksi ennen vuoden vaihtumista, jolloin koodin saa tammikuun puolivälissä.

Saatavilla on myös omat asut JD:lle ja Kaitille, mutta niitä varten on suoritettava kaksi uutta "eventiä" Rivals Modessa Forza Motorsport 7:ssä ennen 27.11. klo 10:00 Suomen aikaa. Lisätietoja on täällä.

Forza Motorsport 7
Forza Motorsport 7

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hot Wheels -autot ja -varusteet ovat tulossa sekä peliin Forza Motorsport 7 että Forza Horizon 4. Linjoille sisältö saadaan marraskuun päivityksen mukana 6. marraskuuta...Ladataan seuraavaa sisältöä