Suomi
Gamereactor
uutiset
The House of the Dead: Overkill

Kiroilun maailmanennätys

The House of the Dead: Overkill päristelee

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Guinnessin ennätysten kirjaa ylläpitävä Guinnes World Records on ilmoittanut, että Segan valopyssypeli The House of the Dead: Overkill on rikkonyt pelien maailmanennätyksen. Pelissä kiroillaan enemmän kuin missään muussa pelissä aiemmin, ja f-sanoja tipahtelee kolmen tunnin dialogin aikana 189 kappaletta, eli hieman yli yksi minuutissa. F-tehosteita on kaikista pelin sanoista jopa kolme prosenttia.

The House of the Dead: Overkillin kirjoittaja Jonathan Burroughs on tittelistä innoissaan. "On kyseenalainen kunnia saada tällainen tunnustus alalla, jonka tuotoksia usein kritisoidaan lapsellisuuden tai vastuuttomuuden takia. The House of the Dead: Overkillin tapauksessa meidän täytyi olla hieman lapsellisia. Headstrong Gamesin tavoitteena oli parodioida grindhouse-leffojen säädyttömyyttä, ja olen imarreltu, että emme ainoastaan saavuttaneet tavoitettamme, vaan kuten tämä ennätys osoittaa, ylitimme sen."

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
The House of the Dead: OverkillScore

The House of the Dead: Overkill

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Mikä on paras lääke eläviin kuolleisiin? Nappi otsaan. Entä jos niitä on liikaa? Kaveri ampumaan niitä muita napin otsaan. Entä jos niitä on vieläkin liikaa? Ase kumpaankin käteen.Ladataan seuraavaa sisältöä