Suomi
Gamereactor
uutiset
Starcraft II: Heart of the Swarm

Kirjoita maaliskuun paras käyttäjäarvio ja voita Call of Duty: Infinite Warfare!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maaliskuu potkaistaan Gamereactorissa käyntiin kisan voimin. Tehtävänä on kirjoittaa maaliskuun aikana mahdollisimman laadukas käyttäjäarvio vapaavalintaisesta pelistä. Mikäli käyttäjä kirjoittaa kuukauden aikana useamman arvion, vain yksi niistä osallistuu skabaan.

Mallia arvion kirjoittamisesta saa lukemalla Gamereactorin virallisia arvioita. Toinen tapa on katsoa yleisluontoisempi ohje täältä.

Lisää ensin omassa profiilissasi kyseinen peli kokoelmaasi. Klikkaa sitten profiilisi kokoelmassa kyseisestä pelistä kohtaa "anna arvosana". Sen jälkeen pääset kirjoittamaan oman käyttäjäarviosi valitusta pelistä, joka ilmestyy nähtäväksi täällä.

Maaliskuun parhaat käyttäjäarviot palkitaan seuraavasti: voittajalle PC-koodi Call of Duty: Infinite Warfare (+ Modern Warfare) ja siihen päälle koodi, jolla saa komentaja Stukovin Starcraft II:hteen. Toiseksi tullut saa PC-koodin Call of Duty: Infnite Warfareen, jossa on mukana myös pääsy Modern Warfare Remasterediin.

Palkinnot tarjoaa Blizzard ja Activision.

Starcraft II: Heart of the Swarm

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BoxeR mukaan Esports Hall of Fameen

BoxeR mukaan Esports Hall of Fameen

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Lim "BoxeR" Yo-Hwan on tunnettu eteläkorealainen StarCraft: Brood Warin ja StarCraft II:n pelaaja. Hänet on nyt nimitetty mukaan ESL Esports Hall of Fameen. Hän on...

0
StarCraft II ja Katowice 2019

StarCraft II ja Katowice 2019

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Intel Extreme Masters (IEM) Katowice tekee paluun maaliskuussa 2019, ja yhtenä pelinä on mukana StarCraft II. Asiasta ilmoitti Blizzard. Päävoitto tulee olemaan...Ladataan seuraavaa sisältöä