Suomi
Gamereactor
esports
Rennsport

Kilta Esports allekirjoittaa Rennsport joukkue

Joukkue kilpailee ESL R1:ssä ja myös Esports World Cupissa kesällä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rennsport on nopeasti tulossa kilpa-esportsin kultastandardiksi, sillä vaikka erilaisia vaihtoehtoja on monia, Rennsport näyttää olevan se, johon useimmat organisaatiot, ammattilaiset ja turnausjärjestäjät pyrkivät. Näemme tämän edelleen Esports World Cup -tapahtumassa, kun se on ainoa kilpailumestaruus, joka on epäilemättä vaikuttava tekijä viime aikoina näkemiemme uusien tiimisopimusten määrään.

Tästä aiheesta Guild Esports on nyt allekirjoittanut Rennsport -joukkueen, jonka tavoitteena on, että joukkue kilpailee meneillään olevalla ESL R1 -radalla saadakseen paikan Esports World Cup -turnauksessa kesällä.

Mitä tulee siihen, kuka muodostaa tämän joukkueen, meille kerrotaan, että siihen kuuluu neljä kilpailijaa, joista jokainen on allekirjoittanut neljän kuukauden sopimukset. Nämä ovat entiset Mercedes Esports kuljettajat James Baldwin ja Bono Huis, rFactor-kuljettaja Marko Pejic ja iRacing-ammattilainen Matt Emery.

Puhuessaan tämän tiimin luomisesta Guild: n toimitusjohtaja Jasmine Skee on todennut: "Olemme iloisia voidessamme toivottaa Jamesin, Bonon, Markon ja Mattin tervetulleiksi kiltaperheeseen. Heidän poikkeuksellinen lahjakkuutensa ja todistettu kokemuksensa kilpa-ajossa tekevät heistä täydellisen sopivan killalle, kun jatkamme valmistautumistamme tulevaan Esports World Cupiin. Yhdessä odotamme innolla rajojen rikkomista, fanien inspiroimista ja suuruuden saavuttamista virtuaaliradalla ja sen ulkopuolella."

Rennsport

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä