Suomi
Gamereactor
uutiset
Killzone: Mercenary

Killzonea PS Vitalle ensi vuonna

Räiskintää myös Heghastien rinnalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony on julkistanut Killzone Mercenaryn Playstation Vitalle. Peliä kehittää sarjan luonut Guerilla Games, joka on mitoittanut räiskintämekaniikat Vitan mahdollisuuksien mukaan; tähtäykseen käytetään tuttua kahden tatin ohjausta, mutta myös kosketusnäyttöä viillellään interaktiivisempien lähitaisteluiskujen tuottamiseksi.

Selkein ero aiempiin osiin lienee kuitenkin tarina. Ensimmäistä kertaa kampanjassa taistellaan sekä ISA-joukkojen että Helghastien rinnalla - palkkionmetsästäjänä. Tehtäviä kuvaillaan koitoksiksi, joihin tavalliset sotilaat eivät kykene.

Julkaisu tapahtuu vuonna 2013.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Killzone: MercenaryScore

Killzone: Mercenary

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

ISA vai Helghastit? Ketä kiinnostaa kunhan tili kasvaa. Mäki palveli molemmissa joukoissa Guerrillan eeppisessä scifiräiskinnässä ja teki omaisuuden lisäksi arvostelun.

Aimo pinkka Killzone: Mercenary -kuvia

Aimo pinkka Killzone: Mercenary -kuvia

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Suurin Vita-peli vähään aikaan, Killzone: Mercenary, julkaistaan parin viikon päästä, joten Sony on päättänyt herätellä meitä hieman lähettämällä melkoisen ryppään uusia kuvia Guerrilla Gamesin uutuudesta.

Killzone: Mercenary

Killzone: Mercenary

ENNAKKO. Kirjoittaja Jonas Mäki

PS Vita on alusta asti ollut lupaava käsikonsoli räiskintäpelejä ajatellen, mutta pelit ovat toistaiseksi olleet huonoja. Killzone voi muuttaa trendin.

Killzone: Mercenary

Killzone: Mercenary

ENNAKKO. Kirjoittaja Carl Brännström

ISA:n ja Helghastien välistä sotaa tarkastellaan nyt palkkasoturin näkökulmasta. Testasimme peliä ennakkoon.Ladataan seuraavaa sisältöä