Suomi
Gamereactor
uutiset
Killzone: Shadow Fall

Killzone -sarja täyttää 10 vuotta - juhlistaa tapausta useilla tavoilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ensimmäinen Killzone julkaistiin 2. marraskuuta 2004 ja tuolloin konsolina oli PS2. Kymmenen vuotta myöhemmin sarja on saanut useita uusia osia eri alustoilla, oman lelusarjan, kirjoja ja mangan. Asiaa sietää juhlistaa ja Guerrilla Games julkaisi Killzonen virallisilla sivuilla tiedotteen, jossa se kertoo suunnitelmistaan merkkipaalun juhlistamiseksi.

Ensimmäisenä julkaistaan uusi lisäosa Shadow Fall -peliin, joka laajentaa oman hahmon muokkausmahdollisuuksia moninpelissä. Kausikortin omistajat voivat ladata sen ilmaiseksi, mutta kaikille on ilmaiseksi luvassa myös 3 uutta karttaa moninpeliin. Jossain vaiheessa taitojaan pääsee näyttämään erilaisissa turnauksissa, joista tiedotetaan enemmän virallisen sivuston blogissa.

6. ja 7. päivä tätä kuuta Playstationin Twitch -kanavalla pelataan läpi sarjan ensimmäisiä osia, joiden lisäksi siellä nähdään myös tekijöiden haastatteluja ja erilaisia kilpailuja. Lähetykset alkavat molempina päivinä klo 19 ja kumpikin kestää kaksi tuntia.

Killzone.com -sivustolla julkaistaan myös tulevina viikkoina erilaisia kisoja, joista voi voittaa sarjan virallisia tuotteita kuten esimerkiksi t-paitoja, taidetta ja keräilykrääsää.

Järjestetäänpä pelien tiimoilta myös taidenäyttely, mutta sitä varten täytyy matkustaa Hollantiin.

Killzone: Shadow Fall

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Killzone: Shadow FallScore

Killzone: Shadow Fall

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Halo kohtaa Half-Lifen, Preyn ja Deus Exän. Guerrilla Games poikkeaa Killzonen perustuksilta ja tarjoaa hieman erilaisen kokemuksen.Ladataan seuraavaa sisältöä