Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | A Highland Song
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Kirby's Return to Dream Land Deluxe

   Keskiviikon arviossa Switchillä uudelleen lämmitelty Kirby's Return to Dreamland Deluxe

   Kirby on söpö.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Keskiviikon arviossa Gamereactorin avustaja Ossi Mykkänen käy läpi Switchille julkaistun Wii-helmen Kirby's Return to Dreamland Deluxe.

   Lue arvio täältä.

   "Kirby's Return to Dream Land Deluxen juoni on muutamasta käänteestä huolimatta niin kevyttä satuilua, ettei sillä ole varsinaisesti muuta tarkoitusta kuin aasinsiltana yhdistää edellinen kenttä seuraavaan. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, sillä kyseessä on klassinen tasoloikka, jossa päämääränä on seikkailla vihollisia kuhisevien kenttien läpi ja kerätä kaikenlaista tavaraa matkan varrelta. Löydetty roina avittaa viemään tarinaa eteenpäin, mutta myös helpottaa yleistä etenemistä esimerkiksi tuomalla energiaa takaisin syömällä monenlaisia herkkuja tai parantelemalla aseistusta vastusten kukistamiseksi."

   HQ
   Kirby's Return to Dream Land Deluxe

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä