Suomi
Gamereactor
uutiset
The Pillars of the Earth

Ken Follettin Taivaan Pilarit kääntyy peliksi - julkaisu vuonna 2017

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Daedalic Entertainment tunnetaan hyvistä seikkailupeleistä ja firman kynäilijöiden käsistä ovat lähtöisin muun muassa Deponia, Night of the Rabbit sekä The Dark Eye: The Chains of Satinav. Nyt yhtiö työstää uutta ja erittäin kunnianhimoista projektia, sillä tarkoituksena on kääntää Ken Follettin historiallinen romaani Taivaan Pilarit seikkailupeliksi. Sitä kehitetään useille eri alustoille, ja se nähdään ainakin PS4:llä, Xbox Onella, PC:llä, Macilla sekä Applen tableteilla. Vielä ei kannata kuitenkaan innostua liikaa, sillä pelin julkaisu on vielä parin vuoden päässä. Sen luvataan tulevan ulos 2017 vuoden syksyllä.

Jos Follettin kirja tai sen pohjalta tehty tv-sarja ei ole entuudestaan tuttu, niin kyseessä on keskiaikaiseen Englantiin sijoittuva historiallinen romaani. Kuvitteellisen Kingsbridgen katedraalin rakentamisen ympärille keskittyvässä tarinassa käydään läpi muun muassa papiston ja aatelisten välistä valtataistelua, ja fiktioon on sekoitettu mukaan oikeita tapahtumia.

Pelikuvaa tai tarkkaa informaatiota pelistä ei ole kuitenkaan annettu, mutta ilmoitus kyllä onnistui herättämään mielenkiinnon. Kuinka uskollinen pelikäännös tulee olemaan kirjalle? Nähdäänkö siinä jotain täysin uutta? Näihin ja muihin kysymyksiin emme vielä tiedä vastauksia, joten joudumme odottelemaan Daedalicin tiedotteita. Toivottavasti pelistä kuullaan enemmän tulevien vuosien aikana, eikä se vaivu unholaan muiden julkaisujen varjoon.

The Pillars of the Earth

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä