Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Kellogg's on lopettanut yhteistyön Overwatch Leaguen kanssa

Ensimmäinen firma, joka on julkisesti ilmoittanut vetäytyvänsä yhteistyöstä Activision Blizzardin e-urheiluliigasta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision Blizzard on joutunut niin kohun kuin oikeusjutunkin kohteeksi, ja nyt murovalmistaja Kellogg's ei enää tee yhteistyötä Overwatch Leaguen kanssa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun tunnettu firma on ilmoittanut yhteistyön lopettamisesta. Asiasta kertoi Polygon heille toimitetussa tiedotteessa. Äänessä oli Kellogg'sin Kris Bahner.

"We find these allegations troubling and inconsistent with our commitment to equity, diversity and inclusion. While Activision Blizzard has announced plans to address the challenging issues it faces, we will not be moving forward with any new programs this year, but will continue to review progress made against their plans."

Muun muassa Coca-Cola, T-Mobile ja State Farm ovat väliaikaisesti kieltäneet tuotemerkkinsä näyttämisen Activision Blizzardin liigalähetyksissä. Ne kaikki kuitenkin ovat vielä väleissä, kuten The Esports Observer huomioi.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä