Suomi
JäSENARVIO

Battlefield: Bad Company

Kirjoittaja: seppari   2008-09-17

Kun esinmäisen kerran kuulin ja pääsin kastomaan videoita pelistä olin todella kiinnostunut. Ajattelin jo, että Battlefield: Bad companysta tulee aivan älyttömän hyvä.

Todellisuus tuli esiin kun pääsin pelamaan. Pelin huono puoli on sen yksinpeli. Omasta mielestäni se olisi saannut olla pitempi, mutta sen pituus oli kuitenkin keskiluokkaa.

Eniten yksipelissä häiritsi se, että vihollinen suorastaan haistoi sinut. Yritän ampua salaa puskasta kiväärillä, mutta luoti ei edes ehdi osua kohteeseen niin kaikki ampuvat minut henkihieveriin.

Ilman sen moninpeliä olisin alkanut katumaan ostoa. BFBC:n moninpeli on todella viihdyttävä, mutta karttoja, varusteita ja pelimuotoja saisi olla enemmän. Onneksi on kuitenkin tulossa lisää karttoja.

Sitten hieman ärsyttävää on se, kun pelissä on 3 "osapuolta" USA, Venäjä ja lähi-itä. Moninpelissä on valittavana eri hahmoluokkia, jokaisella osapuolella on samat hahmo luokat ja saman verran eri aseita. Osapuolten aseista suurin osa eroaa toisistaan ainoastaan ulkonäöltä, esim. jokaisella on rynnäkkökivääri jotka ovat erinnäköisiä, mutta yhtä tehokkaita, sama tarkkuus ja tulinopeus.

Kokonaisuudessa peli on ostettavan arvoinen jos omistaa nettiyhteyden, yksinpeliä varten kannattaa ostaa ALE hyllystä.

Keskiarvo: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10