Suomi
JäSENARVIO

Battlefield Heroes

Battlefield Heroes on ilmainen, mutta ladattava verkkosotapeli, joka on osa maineikasta Battlefield-sotapelisarjaa. Tosin tämä osa vetää melkeinpä kaiken epärealistiseksi ja sarjakuvamaiseksi. Mutta voiko se pilata tätä peliä?

Elikkäs BFHn (Battlefield Heroes) idea on se, että toisen maailmansodan tunnelmissa soditaan erilaisissa ympäristöissä, joista tuorein on Wicked Wake, BFHn versio Wake Islandista. Ympäristöt ovat hyvin värikkäitä, ja kirkkaita. Ne ovat myös hyvin sarjakuvamaisia, eikä niitä ole realistisuudella pilattu. Pelimuotoja on kaksi: ilmeisesti Conquest ja Capture The Flag. Conquest on peruspelimuoto BF-sarjassa, jossa vallataan vihollisen lippuja omalle tiimilleen. Capture the Flagissa taas napataan vihollisen lippu ja tuodaan se omalle tukikohdalle. Hahmoluokkia on kolme: Gunner, Soldier ja Commando. Gunner on erikoistunut raskaiden aseiden käyttöön, tosin kääntöpuolena Gunner liikku hitaammin. Soldier on normaali konepistooliveitikka, jolla on pienempi konepistooli. Commando taas käyttää tarkka-ammuntakivääriä ja puukkoa, ja muuttuu näkymättömäksi.

Mitä ampumiseen tulee, no: Snipu ei tapa edes yhdestä headshotista, edes Gunner ei tapa muutamasta ammuksesta minigunillaan, ja kai tiedätte montako panosta Soldier tarvitsee. Ajoneuvojakin on kolmea eri tyyppiä: Maa-ajoneuvot: Jeeppi ja tankki sekä ilma-ajoneuvot: lentokone. Tosin on vain yksi tapa tappaa vihollinen heti: Road kill, päälleajo jeepillä. Pelattavuus on melkoisen hyvä, vaikka tämä onkin kuvattu kolmannesta persoonasta, eli hahmon selän takaa. Äänetkin on tehty varsin taidokkaasti, lentokoneen tykit jytisevät hauskasti, kun taas minigun tykittää munakkaasti.

Pelissä on myös oma valuutta: Battlefunds
Tosin valuuttaa saa myös ilman että sitä ostaa oikealla rahalla, tosin "ilmaisellla" valuutalla ei saa kovin hyviä aseita kovin pitkäksi aikaa. Battlefundseilla voi myös ostaa vaatteita, joilla voit tehdä sankarisi vaikka veikeäksi veitikaksi, tai synkisteleväksi Tier 1-sotilaaksi.

Mitä enää pitäisi tästä kertoa? Kertokaa kommenteissa niin lisään.

Keskiarvo: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10