LIVE
HQ
logo hd live | Anger Foot
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   JäSENARVIO

   F1 2011

   Kirjoittaja: vpshero   2011-10-23

   Codemastersin näkemys Formuloista on todella autenttinen. Eri renkaat, DRS ja KERS ovat cooleja ominaisuuksia. Yksinpelissä uratilassa mielenkiinto on korkeimmillaan, kun taistelee hieman heikommalla tiimillä mestaruudesta. Moninpeli on hauskaa, kun kaverin kanssa yhdessä yritetään saavuttaa tiimille mestaruus, mutta samalla kuitenkin molemmat yrittävät voittaa kuljettajien mestaruuden. Radat, autot ja muutenkin ulkoasu on hieno. Vauhdin tunne on hyvä ja virheistä sakotetaan rankasti. Pelissä on myös hienosti animoidut varikkokäynnit ja tuuletukset.

   Huonoja juttujakin löytyy. Kun yksinpelissä uratilassa vihdoinkin pääsee huipputalliin, voittaa melkein koko ajan. Se hieman syö fiilistä samalla kun tekoälykuskeista ei oikein ole loppujen lopuksi vastusta. Ihmettelen myös miksi pelissä ei nähdä kuskien saapuvan ylös podiumille tuulettelemaan ja poksauttelemaan samppanjapulloja. Tuuletukset nähdään vain autojen vieressä.

   Keskiarvo: 8/10
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10