Suomi
JäSENARVIO

Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black ops


Uusi vuosi, uusi Call of duty. Black ops jatkaa Activisionin menestyksekästä Call of duty -sarjaa, ja on tällä hetkellä maailman eniten myydyin viihdetuote. Mutta nyt kysymys kuuluukin, minkä ihmeen takia?


TUTTU JA TURVALLINEN

Kuten aika lailla jokainen nykypäivän räiskintäpeli, black ops koostuu kolmesta moodista.

Se perus yksinpeli jota ei harmillisesti pysty pelaamaan kaverin kanssa. (Vaikka Treyarchin viimeksi tehneessä WaW:ssa pystyi) Kampanjaan yritetään saada uutta puhtia elokuvamaisemmalla otteella, ja puhuvalla päähahmolla, mutta perusidea ei ole juuri muuttunut sitten ensimmäisen Call of dutyn vuonna 2003. Pelaaja etenee tiukassa putkessa tappaen matkalla tuhansittain idioottimaisia vihollissotilaita. Eli ei siis mitään ihmeellistä tällä rintamalla.

Seuraava osa seoksesta on selviytymismoodi, (kuten horde tai firefight) jossa yritetään selviytyä aalloittain tulevista vihollisjoukoista. Tällä kertaa vastustajina ovat elävät kuolleet, eli iki-ihanat zombit. Monien mielestä zombit ovat pelin parasta antia, enkä yhtään ihmettelekkään miksi ihmiset näin ajattelevat. Varsinkin kavereiden kanssa zombien lahtaaminen voi olla todella hauskaa ajanviettoa. Ainoa ongelma on karttojen vähyys, aluksi avattuna on vain yksi, kampanjan läpäistessä avautuu toinen, ja loput pitääkin ostaa ylihinnoiteltujen karttapakettien muodossa.

Lopulta pääsemmekin siihen aiheeseen, jonka takia melkein kaikki vuosittain Call of dutyja ostavat. moninpeliin. On surullista sanoa, että tällä osa-alueella Treyarch on kusenut pahemman kerran. Epätasapainotetut aseet, jatkuvat yhteysongelmat, raivostuttavat perkit ja monet muut asiat riivaavat black opsin moninpelirintamaa. Kun näistä ärsyttävyyksistä vihdoin pääsee yli, paljastuu se sama vanha call of duty -moninpeli. Suht. koht. viihdyttävää ADHD -räiskintää pienissä tiimeissä pienillä kentillä.


YHTEENVETO

+ Perushyvä yksinpelikampanja
+ Zombie -moodi
+ Moninpelissäkin on hetkensä...

- Mutta useimmiten lukemattomat ärsykkeet
tappavat peli-ilon
- Taas sitä samaa vanhaa.
- Zombie -karttoja olisi saanut olla enemmän!

Perus Call of Duty.

Käyttäjäarviot6
Keskiarvo: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10