Suomi
JäSENARVIO

Crysis 2

Kirjoittaja: MiamiDJ   2011-04-07

Crysis 2 on uusin crytek:in peli joka kertoo miehestä nimeltä Alcatraz. Alcatraz on armeijan sotilas joka kohtaa avaruusolennon joka hyökkää sukellusveneeseen joka vie Alcatrazia pois New Yorkista. Profeetta saapuu paikalle samaan aikaan ja pelastaa Alcatrazin kuolemasta. Profeetta on kuolemaisillaan joten hän antaa nanopuvun jota hän pitää yllään Alcatrazille. Nyt Alcatrazilla on nanopuku ja hänen on pelastettava New York.
Tarinassa tappelet sotilaita vastaan kunnes avaruusolennot ilmaantuvat ja sen jälkeen sinun on suurimmaksi osaksi tapettava vain alieneita.

Pelissä on monta asetta ja nanopuku jonka avulla voit muuttua näkymättömäksi tai laittaa armorin päälle jo olla pysäyttämätön. Aseita sinulla on valita tavallisista rynnäkkö kivääreistä, avaruusolentojen mikroaaltouuniaseeseen. Näkymättömänä voit mennä vihollisten taakse ja tehdä hiljaisen tapon. Armor modesta on usein hyötyä jos vaikka taistelet joukkoa vihollisia vastaan. Yksi pelin hienoista ominaisuuksista on sen mahtavat grafiikat. Pelin grafiikkoja oli panostettu paljon ja se oli vaivan arvoista.

Pelissä on myös online mode joka on uusi Crysis-sarjaan. Onlinessa on tuttuja pelimuotoja kuten Team Instant Action (Team Deathmatch) ja Instant Action (Free for All) ja joitain omia pelimuotoja kuten Drop Zone. Onlinessa on leveleitä 0-50 ja prestige jossa voita aloittaa taas levelistä 0. Onlinessa voi kehittää nanopuvun kykyjä kuten näkymättömuutta ja Armor modea leveliestä 0-12. Online sisältää ``perkkejä´´ joita saat kehittämällä tiettyä kykyä puvussa. Aseita saat onlineen tasoilla ja lisäosia aseisiin hankkimalla tappoja sillä. Kaiken kaikke hyvä peli hyvillä grafiikoilla ja pitkään tyydyttävällä online-modella.

Grafiikka: 10
Pelattavuus: 8
Äänet: 9
Pitkäikäisyys: 8

Hyvää: Mahtavat grafiikat, online mode, intenssiiviset äänet, Nanopuku 2.0., Pitkä tarina...

Huonoa: ...mutta tylsä, vähän mäppeja onlinessa, vähän aseita

Keskiarvo: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10