Suomi
JäSENARVIO

Super Mario Galaxy 2

Kirjoittaja: raptori   2010-11-24

Super Mario Galaxy oli wiin suuri hitti. Nyt nintendo teki jatko-osan joka tyydyttää nirsoimmankin mahan.

Edellisen osan menestyksen takia odotukset ovat huipussaan. Grafiikka on samaa tasoa eli aivan laadukasta joka pärjää nykyäänkin. Lumat ovat söpöjä ja pulleita ja toadeja kaikkialla.

Juoni alkaa tutulla tavalla. Marion rakas kokki princess peach pyytää mariota taas kakkua maistamaan, mutta kappas kappas bowser tulee ja vie peachin(taas) tosin vähän isompana. Nyt mario saa uusia liittolaisia(taas) ja lähtee metsästämään prinsessa kokkiaan takaisin ja tarvitsee tähtiä matkan edistykseen(taas).

Juonessa ei ole paljoa uutta mutta se ei paljoa haittaa kun avaruusalus on erilainen. Kapteeni on erilainen.Jne... Uudistuksia laivalla on uusi Star bit pankki, jolla voi varastoida bittinsä ja jakaa muiden kanssa. Myös toisella galaksilla tavataan tuttu vihreä lohikäärme Yoshi! Yoshi voi syödä, liitää, juosta ja karata... Nyt mario voi myös porata, hyppiä pilvien päällä ja tehdä jo tuttuja asioita. Nyt myös jokaisessa planeetassa on piilossa yksi komeetta kolikko. Hankittuaan tarpeeksi komeetta''kollia'' tulee komeettoja eri galakseille.

Vanhoja asioita on uuditettu/muutettu. Kosmeettinen komeetta on nyt ärsyttävän kisan jälkeen muuttunut sellaiseksi että takana tulee sarja mario klooneja jotka tekevät täysin samoin kuin sinä mutta jos sitä hipaisee=menetää elämän. Älä siis risteytä tietäsi tai pysähdy. Daradevil on ysynyt samana eli 1:llä elämällä joku pomo alas. Fast foe sama eli viholliset nostaa vauhtiaan. Purple coin myös tuttu, hanki 100 violettia kolikkoa. Speed runia on kahdenlaista. tietyssä ajassa maaliin tai kerää 10:nen sekunnin aika lisiä.

Profiileja on enää vain 3 valitettavasti. Toisen hankkimat elämät säilyvät vuorokauden ajan toiselle pelaajalle. Maiilmoja on 6.(+Bonus)Luigilla voi pelata milloin vain kunhan alussa valitsee. Kakkos pelaaja voi nyt noutaa kolikoita elämiä tai tainnuutta vihollisen. Galaksissa on nyt korkeintaan 3 tähteä.

SIINÄ ARVIO. Se on hyvä peli
PS.99elämää minuutissa!galaxy2:ssa on elämien saanti helppoa mutta 99 elämää saa helpoiten menemällä Supermassive galaksin Huge Trouble With Big Wigglers kentään. Kulje kenttää normaalisti ja ajan kanssa törmäät 2-D galaksiin jossa on kolme isoa koopatroopaa. Menen yhden taakes ja käytä isohyppy. Loikin selän päällä kunnes alkaa ropista elämiä. hanki 99 ja jatka kenttä loppuun. PIDÄ HAUSKAA!

Keskiarvo: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10