Suomi
JäSENARVIO

Resistance 2

Resistance 2

Resistance 2 on Insomniac gamesin vuonna 2008 julkasitu räiskintä. Kuinka värikkäistä R&C-peleistä tutulta insomniacilta onnistuu synkän räiskinnän luominen? Aika pirun hyvin!

TAPAHTUI VIIME OSASSA...

R2 alkaa suoraan siitä, mihin fall of man loppui. Sankari Nathan Hale vaeltelee lumisessa metsässä (en muistamissä). Häneen on tarttunut chimera-virus, joka muuttaa ihmiset örkeiksi, joilla on nahkahousut(!). Erikoisjoukko, joka koostuu samanlaisista supersotilaista kuin Hale ottaa tämän huostaansa, ja siitä se lähtee!

Resistancen tarina on ihan hyvä, ja siinä matkustetaan ihan kiitettävän moneen paikkaan. Pelin graafisesti, tunnelmallisesti ja peliliisesti kohta on ehdottomasti puolivälissä Chigacossa, jonka jälkeen peli lössähtää loppumetreillä geneeriseksi räiskyttelyksi tylsissä vihollistukikohdissa.

AIKA PARANTAA...

Pelimekaniikkaa on modernisoitu sitten ensimmäisen osan. Nathanin energia palaa nykyään peukaloita pyörittelemällä suojassa, ja hän voi kantaa vain kahta asetta kerrallaan. Tämän uudistuksen vaikutus pelaajiin on makuasia. Muuten pelaaminen on samanlaista kuin aiemmin, eli hauskaa ja sujuvaa!

Insmoniacin kädenjäljen huomaa viimeistään aseissa, jotka eivät kaikki ole ihan niitä normirynkkyjä. Löytyy hakeutuvia laserpalloja ampuva rynnäkkökivääri, Seinien läpi ampuva tykki ja silppurin teriä ampuva... hökötys. Aseet tuovat muuten ei niin erikoiseen peliin hieman persoonallisuutta.

PAAALJON PELAAJIA!

Resistance 2:sta löytyy myös jopa kahdeksan pelaajan co-op, jossa pelataan irtonaisia tehtäviä omilla hahmoilla. Aluksi saa valita hahmoluokan, ja sitten ruvetaan keräämään xp:tä uusien varusteiden toivossa. Co-op on hauska lisä peliin.

Pelistä löytyy myös erikoisen iso moninpeli. Taisipa jopa 64 pelaajaa olla samalla kentällä, mikä on aika paljon ps3-peliksi
(ai mikä MAG?)
Moninpeli on muuten ihan perus, mutta hyvässä mielessä. :)

YHTEENVETO

Resistance 2 on hyvä räiskintä, jonka yksinpeli tosin ei jaksa kantaa loppuun asti

+ Komea grafiikka ja hyvä ääninäyttely
(ENGLANTI)
+ Hauskat aseet
+ Kiva co-op ja moninpeli

- Toistaa joskus itseään
- Tarina lössähtää puolivälin jälkeen

Odotan innolla jo kolmatta osaa!

Keskiarvo: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10