Suomi
JäSENARVIO

Saints Row 2

Saints Row 1 ei ollut mikään 'pelimessias', eikä mikään ollut oikein hääviä. Nyt on tullut surkean kakkapelin jatko-osa, mikä on täysin erilainen, kuin eka. Saints Rown juoni on melko hepponen, mistä tulee miinuspisteitä, mutta grafiikka on melko hyvä, silti GTA voittaa 1. erän.
Suuri ero on Saints Row 2:n ja GTA:n välillä, ja se on kaupat, nuo suuret valikoimat ovat ihanuutta korville ja silmilleni, SR2:lle yksi piste.
Aika hassua, että jatko-osat liitetään toisiinsa, sillä kun Saints Row 1 loppui veneen räjähdykseen, niin kakkonen alkaa siitä!
SR on samanlainen kuin GTA, mutta gangstereiden tilalle on laitettu jengi.
Jengiä pitää suojella, ja totella. Jos ei tottele, tulee kuula kalloon, niin se menee, joten ei kannata alkaa ryppyilemään pomolle, jos sillä on AK-47 tai joku rynnäkkökivääri.
Saints Rowssa on se paha epäluonnollinen asia, että kun menee tulitaistelussa jonkun suojan taakse, elämänpisteet palautuvat, kun taas GTA:ssa pysytään niissä pojoissa, oli tai ei. GTA:lle toinen piste. Kolmas piste tulee siitä, koska SR2:ssa ei ole automaattitähtäystä, kun taas GTA:ssa on, joten GTA:lle 3-1.
Osta vaan Saints Row 2, mutta mä biletän kunkun kanssa. GTA IV, varo vaan, nyt on pääsiäinen ja haluan pelata sinut uudelleen läpi... Vice Citykin ja San Andreas voisi maistua, mmm, GTA:ta... Grrrhhaaalaaaa...(kuolaa valuu)

Keskiarvo: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10