Suomi
JäSENARVIO

Ratchet & Clank: A Crack in Time

Kirjoittaja: Raunold   2009-12-31

Tools Of Destruction oli kova peli. Luonnollisesti A Crack In Timen odotukset olivat pilvissä Ratchet and Clank fanina. Kyllä se odotukset täyttikin.
Pelattavuus on kohdallaan, grafiikat upeita ja tarina on loistava. Mitä muuta peliltä voisi odottaakaan? Lisää uudistuksia. Ainakin Ratchet and Clankin kohdalla. Eikä niitäkään ole unohdettu. Uudet leijubuutsit ja vapaa avaruudessa lentely ovat nerokkaita uudistuksia. Zonien, kultapulttien, viritysosien ja Ryno V:n osien keräily on palkitsevaa puuhaa, ja tuo mukavasti vaihtelua. Vapaa avaruudessa lentely on mielestäni yksi seikka, mitä sarja juuri tarvitsikin.
Pelin pituuskin on kohdallaan ja siihen vierähtää helposti monia iltoja. Pelin huumori on aidosti hauskaa ja muutamat koskettavat hetket oikeasti koskettavia. Planeetat ovat upean yksityiskohtaisia ja mieleenpainuvia. Clankin aikapulmat sopivan haastavia ja Ratchetillä rällästely silkkaa nannaa.
Ääninäyttely on todella kovaa tasoa, oikein mukava kuunnella, niin suomeksi kuin englanniksikin.
Ja kaikki aseet, hahmot ja siis yksinkertaisesti kaikki on nii upeasti tehty, ettei voi kun ihailla silmät killuen Insomniac-studion työtä.
Silti se jokin mullistava uudistus jää puuttumaan. Sarja on aina ollut samanlaista tasohyppelyä ja räiskintää Pixar-animaatioilla, eikä A Crack in Time tee suurta poikkeusta. Pelissä on myös muutama turha pomovastus, muttei se latista kokonaisuutta.
Ratchet and Clank on hieno peli. Yksi syy hankkia Ps3.

Keskiarvo: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10