Suomi
JäSENARVIO

Grand Theft Auto IV

Kirjoittaja: Mosley   2009-09-19

GTA IV on paras Grand Theft Auto - pelisarjan peleistä tähän saakka. Loistava '' open world ''- peli.

Erittäin hienot grafiikat ja hyvin realistinen peli. Hahmot ovat hyvin keksittyjä. Kaikilla on joku oma tarinansa ja niitä on mukava kuunnella siinä pelin aikana. Itse pelin tarinassa ja juonessa ei ole mitään haukkumista. Mielestäni ihan hyviä.

Koko pelin alue ei ole ehkä niin suuri, kuin esim. edellisen Grand Theft Auto - pelisarjan pelissä GTA San Andreas, mutta mielestäni ihan tarpeeksi suuri.

Useimmat tehtävät ovat mielenkiintoisia ja hyviä. Tehtävät ovat tarpeeksi pitkiä. Joissakin sitten kuitenkin alkoi ketuttamaan, kun ei pärjännyt. Yksi inhottavin tehtävä oli esim. Brucie nimisen ''No.1'', missä piti voittaa autokisa. Paljon sivutehtäviä riittää, mitä itse teen paljonkin, kun pelailen IV:tä.

IV:n aseistus on juuri sopiva. Ei tarvitse olla hirveää arsenaalia. Räiskiminen on tosi aidon tuntuista. Erilaista vaatetusta olisi kyllä voinut olla enemmän.

Poliisien kanssa on välillä hieman vaikeaa. Tulevat liian pienestä asiasta joskus perään. Itse käytän kylläkin aina huijauskoodia, jolla saan poliisit pois perästä, koska en jaksa käyttää aikaa pakenemiseen.

Hienoja autoja ja moottoripyöriä pelissä kyllä riittää. Ajaminen pelissä on realistista.

Liberty cityssä keksii kyllä aina tekemistä ja sieltä löytyy lähes aina kaikkea uutta ja mielenkiintoista. Voi tehdä kaikkea turhaa, mutta niin realistisia asioita. Ympäristöä voi käyttää paljon hyväkseen.

Pelissä on mukavaa tehdä ystävien kanssa kaikenlaista. On niin monia vaihtoehtoja. Ryyppääminen on yksi ehdoton suosikkini. :D

Vaikka pieniä seikkoja pelistä löytyy, on se kuitenkin erittäin hyvä. Itse odotin juuri tällaista. En pettynyt yhtään. Suosittelen hankkimista niille, joilla ei tätä vielä ole.

Plussat ja miinukset:

+ Grafiikka
+ Realistisuus
+ Hahmot
+ Tarina
+ Tehtävät
- Liikkuminen tökkii
- Liian vähäinen vaatetus

Käyttäjäarviot11
Keskiarvo: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10