Suomi
JäSENARVIO

Battlefield Heroes

Battlefield HEROES

BFheroes on netistä ladattava kolmannen persoonan moninpeliräiskintä. Peliin voi kuitenkin ostaa oikean maailman rahalla tai pelistä tulevilla ''VALOR POINTEILLA'' kaikenlaista kivaa omalle hahmolleen, aina aseista ja heilutuksista uusiin vaatteisiin. Hahmoa voi siis muokata aika laajasti.

NUO NAURAVAT NETTISOTILAAT

Peli ei edes yritä ottaa itseään vakavasti, ja sen huomaa jo heti ensimmäisenä, kun menee pelin nettisivuille. Hahmot ovat virnisteleviä sarjakuvahahmoja, mikä on mukavaa vaihtelua nykypäivän Gears of war-Killzone-Resistancesynkistelyihin.

PÄIVITTÄJÄT

Peliä päivitetään melkein jatkuvasti. Välillä tulee uusia karttoja, kuukasittain taas tulee uusia asusteita. Kesäkuussa tuli Valkoinen smokkipuku ja tumma raggariasu. Heinäkuussa taas länkkäripuku ja kesäasu.

USKOLLISET VS. KANSALLISET

Pelissä saa tehdä 4 hahmoa per sähköpostiosoite. Valittavissa on kaksi osapuolta, Rotevat Saksalaissotilaat eli Royals sekä Brittiläiset luurangonmuotoiset Nationals.
Pelissä on myös 3 eri hahmoluokkaa Normaalisotilas eli SOLDIER, Singoilla ja raskaalla räiskivä GUNNER sekä näkymättömäksi muuttuva, kivääriä ja puukkoa kantava COMMANDO.

AHKERA PALKITAAN

Pelissä on omia tehtäviä, joita hahmo voi yksin suorittaa taistelun ohessa. esim: Tapa 10 hahmoa ampumalla yhden erän aikana. Niistä saa VALOR POINTSEJA, joilla voi ostaa tavaraa. Hahmoilla ovat myös omat levelinsä, ja aina kun hahmo pääsee uudelle levelille, hän saa 100 VPtä. Kaikilla hahmoilla on yhteiset rahat ja Vpt, vain joka levelillä tulevat HERO POINTSIT ovat yksityisiä. Niillä voi avata uusia kykyjä, ja parannella vanhoja.

LOPPUTULOS:

+ Veikeä ulkonäkö
+ Kentät ovat juuri sopivan kokoisia
+ Ladattava sisältö...
- Josta pitää osittain maksaa
- Vain moninpeli
- Lentokonetta on vaikea ohjata kolmannen persoonan näkökulmasta (makuasia)

8
Mukava ja hauska ilmaispeli!

Keskiarvo: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10